reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Wiem rozumiem ja płaciłam 30€ ale za 2 tyg ma mi jeszcze raz zrobić za free chce iść na zwolnienie ale kicha bo ostatnio tylko po 3-4dni pracy przez 1,5 mies a teraz jak w ciąży jestem to chcą mnie tam zajechać [emoji34]
Jak pracowalam w pierwszej ciazy to tez tak mialam a o zwolnieniu nie bylo mowy. Przez pierwszej tygodnie tylko sie modlilam zeby wszystko bylo ok, potem jak juz brzuszek zaczal rosnac to mnie przerzucali na inne dzialy zebym robila cos lzejszego. Musze dodac ze pracowalam w hotelu na pokojach ciezka robota fizyczna duzo dzwigania schylania sie a wszystko musialo blyszczec Bo hotel 5*. Poszlam na maciezynski w 7 miesiacu ciazy a potem zlozylam wypowiedzenie. Teraz od prawie 5 lat jestem pelnoetatowa mama

Paula ja byłam na wypowiedzeniu do końca roku, no i ostatniego grudnia odebrałam świadectwo pracy, dzisiaj doręczyłam zaświadczenie o wieku ciąży (czyli, że na wypowiedzeniu zaszłam w ciążę) i przywrócili mnie do pracy, do końca ciąży mi przedłużą umowę a później jeszcze z Zusu dostanę macierzyński, więc dla mnie to dobra sytuacja, bo jakby nie patrzeć zabezpieczenie finansowe na najbliższy okres jest

Paula ja byłam na wypowiedzeniu do końca roku, no i ostatniego grudnia odebrałam świadectwo pracy, dzisiaj doręczyłam zaświadczenie o wieku ciąży (czyli, że na wypowiedzeniu zaszłam w ciążę) i przywrócili mnie do pracy, do końca ciąży mi przedłużą umowę a później jeszcze z Zusu dostanę macierzyński, więc dla mnie to dobra sytuacja, bo jakby nie patrzeć zabezpieczenie finansowe na najbliższy okres jest
Super wiesci. Gratuluje!!!

reklama
Cześć dziewczyny.Już jakiś czas zastanawiam się czy do Was dołączyć. W zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Ostatnia miesiączka 19 grudnia. Więc teraz przypada 4tc+1d. Wiem wiem bardzo wcześnie. Zrobiłam test przed spodziewaną miesiączką - jak widać jestem bardzo cierpliwa i wyszła blada kreska. Boje się, że zapeszę i coś znowu pójdzie nie tak (poroniłam w sierpniu w 7tc, widziałam już wtedy serduszko :( ), ale muszę z kimś pogadać bo oszaleje... W czwartek beta 20,5 a w sobotę 78,3. Chyba trochę niska co? Jestem na dupku 3x dziennie. W niedziele plamienia koloru kawy latte. Podnieście na duchu. Bardzo chcemy z mężem tego dzieciątka.
Bedzie w porzadku:) plamienia brazowawe zdarzaja sie czesto.. Mysl pozytywnie:)

Do góry