reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mój mąż stwierdził ,że jak zobaczymy bijące serduszko to powoli możemy zacząć kompletować wyprawkę oczywiście wózek łóżeczko zostawimy na koniec ale te mniejsze rzeczy żeby nie mieć na raz takich wielkich wydatków :)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kolejną wizytę mam 24.01 prywatnie albo 31.01 na nfz ale i tak będę chodzić po ścianach :( Owulka była na 95% 11.12 współżycie też 10 i 11 grudnia

Ja z OM miałam 6 tc i 2d a z USG wiek ciąży to 5 tc i 4d. Był tylko pecherzyk 8 mm.
Miałam pozna owulacje i po prostu te terminu będą się różniły...
Madzia to jak oni liczą te tygodnie ciąży na podstawie wielkości pęcherzyka?? Jak ja miałam 7,9 mm a ona mi powiedziała, że to nie całe 5 tygodni?

Hej
Jestem od dwóch lat na wątku
babyboom poronienia nawykowe leczenie immunologiczne .Podczytuję Was od trzech dni ,ilość postów ogromna :D
Chciałabym jedną nóżką u Was zagościć .:)
Moja wczorajsza beta 5259
Ostatnią @ miałam 7 grudnia .
Mam nadzieję że zostanę na tym forum do września :happy2:
Witam wszystkie koleżanki i służę radą i pomocą

Ostatnia edycja:
Kazdy lekarz ma swoje obliczenia. Nie ma co porownywac. Kazdy aparat usg tez jest inny. Napewno wszystko bedzie dobrze i ciaza bedzie sie prawidlowo rozwijac.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej
Jestem od dwóch lat na wątku
bb poronienia nawykowe zab.immunologiczne .Podczytuję Was od trzech dni ,ilość postów ogromna :D
Chciałabym jedną nóżką u Was zagościć .:)
Moja wczorajsza beta 5259
Ostatnią @ miałam 7 grudnia .
Mam nadzieję że zostanę na tym forum do września :happy2:
Witam wszystkie koleżanki i służę radą i pomocą

Ja również mam nadzieję że zostaniesz z nami do września :)

Ja znikam już z pracy ide bo czuje że mnie w kościach łamie i gorączka nadchodzi. Cholera jeszcze nigdy nie byłam chora w ciąży! grrrrr

Do góry