reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nevka wspaniałe wieści !!! gratuluję!

justys0702 witaj w gronie wrześniówek ! :) będzie dobrze zobaczysz kiedy masz następny termin wizyty?

zanim_zasne ja nie tyle co mam takiej objawy a czuje sie dokładnie na grypę i okropnie kaszle :/

CzarnaMadzia kiedy masz wizytę?

Ja już ubieram chce iść do domu nie chce być w pracy! nie lubie mojej pracy grrr

Witam nowe mamuśki:) ależ się gwarno robi:) bardzo fajnie
A powiedzcie mi dziewczyny czy na wizycie 17go to bedzie 7 tydzien( 6+3) mam szanse uslyszec serduszko?:)
Kochana, u mnie jest dzisiaj 6+3 i idę na 15:30 więc ci powiem na bieżąco;)

Odkąd jestem w ciąży to kicham i kicham ...(pomijam ból spowodowany kichaniem) ale też katar po kichaniu mi się pojawia ...
W życiu bym nie pomyślała, że to objaw ciążowy :D
Kichanie, uczucie zatkanego nosa lub wodnista wydzielina z nosa to w ciąży nie zawsze objaw przeziębienia. Nieżyt nosa, a nawet krwawienie z nosa, to dość częsta dolegliwość związana ze zmianami hormonalnymi w ciąży (hormonalny nieżyt błony śluzowej nosa). Wzrost poziomu estrogenu i progesteronu powoduje zwiększony przepływ krwi przez śluzówkę nosa – ulega ona obrzmieniu i staje się delikatniejsza.

Ja nie kicham ale mam skrzepy krwi w nosie. W pierwszej ciąży też tak miałam. To mój objaw ciąży;)

Ja mam to samo, nie wiem czy w staniku sportowym nie spac. Mnie sie krwiaki robia. Mialam 65 H i juz jest stanik maly, do końca ciazy chyba do Z dobiję

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już śpię;) o niebo lepiej;)

Na przeziębienie, chorobska polecam herbatkę z imbirem, goździkami, cynamonem, cytryną i miodem. Już mnie dwa razy rozkladalo gdy się dowiedziałam że jestem w ciąży i nie rozłożyło mnie. Z tym że ja teraz prewencyjnie jedną dziennie piję taką herbatę bo mam w domu 3 latka chorego:/

@Nevka świetne wieści:) nie było mnie trochę na forum i nie wiedziałam że trafiłaś do szpitala. Plamienia znowu wystąpiły?

reklama
Do góry