reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nevka wspaniałe wieści !!! gratuluję!

justys0702 witaj w gronie wrześniówek ! :) będzie dobrze zobaczysz kiedy masz następny termin wizyty?

zanim_zasne ja nie tyle co mam takiej objawy a czuje sie dokładnie na grypę i okropnie kaszle :/

CzarnaMadzia kiedy masz wizytę?

Ja już ubieram chce iść do domu nie chce być w pracy! nie lubie mojej pracy grrr

Witam nowe mamuśki:) ależ się gwarno robi:) bardzo fajnie
A powiedzcie mi dziewczyny czy na wizycie 17go to bedzie 7 tydzien( 6+3) mam szanse uslyszec serduszko?:)
Kochana, u mnie jest dzisiaj 6+3 i idę na 15:30 więc ci powiem na bieżąco;)

Odkąd jestem w ciąży to kicham i kicham ...(pomijam ból spowodowany kichaniem) ale też katar po kichaniu mi się pojawia ...
W życiu bym nie pomyślała, że to objaw ciążowy :D
Kichanie, uczucie zatkanego nosa lub wodnista wydzielina z nosa to w ciąży nie zawsze objaw przeziębienia. Nieżyt nosa, a nawet krwawienie z nosa, to dość częsta dolegliwość związana ze zmianami hormonalnymi w ciąży (hormonalny nieżyt błony śluzowej nosa). Wzrost poziomu estrogenu i progesteronu powoduje zwiększony przepływ krwi przez śluzówkę nosa – ulega ona obrzmieniu i staje się delikatniejsza.

Ja nie kicham ale mam skrzepy krwi w nosie. W pierwszej ciąży też tak miałam. To mój objaw ciąży;)

Ja mam to samo, nie wiem czy w staniku sportowym nie spac. Mnie sie krwiaki robia. Mialam 65 H i juz jest stanik maly, do końca ciazy chyba do Z dobiję

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już śpię;) o niebo lepiej;)

Na przeziębienie, chorobska polecam herbatkę z imbirem, goździkami, cynamonem, cytryną i miodem. Już mnie dwa razy rozkladalo gdy się dowiedziałam że jestem w ciąży i nie rozłożyło mnie. Z tym że ja teraz prewencyjnie jedną dziennie piję taką herbatę bo mam w domu 3 latka chorego:/

@Nevka świetne wieści:) nie było mnie trochę na forum i nie wiedziałam że trafiłaś do szpitala. Plamienia znowu wystąpiły?

reklama
Do góry