gie_er
Fanka BB :)
Ja mam chyba wszystko duże. ;-)Mam pytanko sa tu jakieś mamusie z duzym brzuszkiem? 90cm np w obwodzie tam gdzie pepek
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam chyba wszystko duże. ;-)Mam pytanko sa tu jakieś mamusie z duzym brzuszkiem? 90cm np w obwodzie tam gdzie pepek
Kochana, u mnie jest dzisiaj 6+3 i idę na 15:30 więc ci powiem na bieżącoA powiedzcie mi dziewczyny czy na wizycie 17go to bedzie 7 tydzien( 6+3) mam szanse uslyszec serduszko?
Odkąd jestem w ciąży to kicham i kicham ...(pomijam ból spowodowany kichaniem) ale też katar po kichaniu mi się pojawia ...
W życiu bym nie pomyślała, że to objaw ciążowy
Kichanie, uczucie zatkanego nosa lub wodnista wydzielina z nosa to w ciąży nie zawsze objaw przeziębienia. Nieżyt nosa, a nawet krwawienie z nosa, to dość częsta dolegliwość związana ze zmianami hormonalnymi w ciąży (hormonalny nieżyt błony śluzowej nosa). Wzrost poziomu estrogenu i progesteronu powoduje zwiększony przepływ krwi przez śluzówkę nosa – ulega ona obrzmieniu i staje się delikatniejsza.
Ja mam to samo, nie wiem czy w staniku sportowym nie spac. Mnie sie krwiaki robia. Mialam 65 H i juz jest stanik maly, do końca ciazy chyba do Z dobiję
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam olbrzymi brzuch ( mam otyłość) i przepuklinę pępkową.Mam pytanko sa tu jakieś mamusie z duzym brzuszkiem? 90cm np w obwodzie tam gdzie pepek
Rób, rób ...dobre są jeszcze z czekoladą i jabłkami W przedszkolen jadłam, niebo w gębieOj Ty cipko przez Ciebie będę musiała je dziś zrobić i zjeść
Nessi chyba ostatnio pytała o przepujlinę?Ja mam olbrzymi brzuch ( mam otyłość) i przepuklinę pępkową.
W pierwszej ciąży tez nie byłam szczupła a brzuch i tak bylo widać mega szybko bo chyba w 11 tygodniu.