zanim_zasne
Początkująca w BB
a to moje kreski z soboty!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałam ostatnio, że na mdłości najlepsza jest podobno sperma taty dziecka [emoji1] heheZ migdałami mam tak że jak zjem to się duszę :/ mam na nie uczulenie ale pije mleko !
Z tymi szczepionkami dla mnie to jest jakaś porażka. Gdzie rodzice, którzy nie mają pojęcia o medycynie mają wybierać czy szczepić czy nie i jeszcze jaką szczepionką. Noszzz przecież wiadomo, że każdy chce jak najlepiej dla dziecka. Czemu nie ma mądrego kogoś, nieprzekupionego co by powiedział co robić. Ta odpowiedzialność w rodzicielstwie dla mnie jest najgorsza;/
namitii jesz migdały? Ponoć pomagają.. ja jadłam rennie, bo już nie mogłam. Ej ja tym razem nie mam żadnych objawów i się martwię czy wszystko ok.
No widzisz a pisałam ze będzie dobrzeCzytałam ostatnio, że na mdłości najlepsza jest podobno sperma taty dziecka [emoji1] hehe
Dobrze, że nie mam mdłości!!! [emoji4]
Powiedziałam w pracy o ciąży i o dziwo szef dobrze zareagował, pogratulował mi i powiedział, że teraz bez karnie mogę się trochę poopierdalać [emoji4]
P.s. Witam mowe przyszłe mamy
Napewno jutro będzie juz widać... jesteśmy w tym samym dniu ciąży ja juz będę widzieć za 3godzTo masz jak ja, normalnie, nie wierze momentami, że w ciąży jestem [emoji17]
Mam nadzieje, że jutro sie przekonam[emoji7]
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Napewno jutro będzie juz widać... jesteśmy w tym samym dniu ciąży ja juz będę widzieć za 3godz