reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
WP_20170109_001.jpg

Moje ammm.... jeszcze tylko na drugie marchewka i może się uda parę łyżek rosołku ..

Załączniki

• WP_20170109_001.jpg
    WP_20170109_001.jpg
    92,8 KB · Wyświetleń: 456
reklama
CzarnaMadzia my jesteśmy dla nich jak króliki doświadczalne! nigdzie na w europie nie jest ta szczepionka obowiązkowa!!! ja też sie nie dam.

Naticzek m nie sie ciągle chce piś soczki typu smoothie suszy mnie strasznie! i zgaga :/

Czy któraś choruje na przepuklinę ? Ja mam i się zastanawiam jakie atrakcje mnie mogą czekać ..
Przepuklina ogromna, ale drożna i nie chcieli operować. Zastanawiam się jak będzie z drożnością jak bobas znacznie urośnie....

CzarnaMadzia my jesteśmy dla nich jak króliki doświadczalne! nigdzie na w europie nie jest ta szczepionka obowiązkowa!!! ja też sie nie dam.

Naticzek m nie sie ciągle chce piś soczki typu smoothie suszy mnie strasznie! i zgaga :/

namitii już cierpisz na zgagę? Matko, co będzie później! W pierwszej ciąży to zgaga mnie najbardziej męczyła w 3 trymestrze. A co gorsza, wyciskany sok pomarańczowy był tak pyszny... i od razu powodował zgagę:/

namitii już cierpisz na zgagę? Matko, co będzie później! W pierwszej ciąży to zgaga mnie najbardziej męczyła w 3 trymestrze. A co gorsza, wyciskany sok pomarańczowy był tak pyszny... i od razu powodował zgagę:/

Własnie i to mnie zaskakuje! w pierwszej ciąży zgagę poznałam dopiero po 25 tc w drugiej wcale a ta ! to jest mój główny objaw ! :/
To takie zaskakujące mam całkiem inne objawy np ból głowy albo zgaga, albo bolące sutki tego nie miałam w żadnej ciąży. !

Własnie i to mnie zaskakuje! w pierwszej ciąży zgagę poznałam dopiero po 25 tc w drugiej wcale a ta ! to jest mój główny objaw ! :/
To takie zaskakujące mam całkiem inne objawy np ból głowy albo zgaga, albo bolące sutki tego nie miałam w żadnej ciąży. !

A moim głównym objawem jest brak objawów, lekkie mdłości rano ale takie naprawdę lekkie i tylko ten ból podbrzusza... dlatego tal trudno mi uwierzyć, że jest Ok [emoji52]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Z tymi szczepionkami dla mnie to jest jakaś porażka. Gdzie rodzice, którzy nie mają pojęcia o medycynie mają wybierać czy szczepić czy nie i jeszcze jaką szczepionką. Noszzz przecież wiadomo, że każdy chce jak najlepiej dla dziecka. Czemu nie ma mądrego kogoś, nieprzekupionego co by powiedział co robić. Ta odpowiedzialność w rodzicielstwie dla mnie jest najgorsza;/

namitii jesz migdały? Ponoć pomagają.. ja jadłam rennie, bo już nie mogłam. Ej ja tym razem nie mam żadnych objawów i się martwię czy wszystko ok.

Z tymi szczepionkami dla mnie to jest jakaś porażka. Gdzie rodzice, którzy nie mają pojęcia o medycynie mają wybierać czy szczepić czy nie i jeszcze jaką szczepionką. Noszzz przecież wiadomo, że każdy chce jak najlepiej dla dziecka. Czemu nie ma mądrego kogoś, nieprzekupionego co by powiedział co robić. Ta odpowiedzialność w rodzicielstwie dla mnie jest najgorsza;/

namitii jesz migdały? Ponoć pomagają.. ja jadłam rennie, bo już nie mogłam. Ej ja tym razem nie mam żadnych objawów i się martwię czy wszystko ok.
Z migdałami mam tak że jak zjem to się duszę :/ mam na nie uczulenie :( ale pije mleko ! :)

reklama
A moim głównym objawem jest brak objawów, lekkie mdłości rano ale takie naprawdę lekkie i tylko ten ból podbrzusza... dlatego tal trudno mi uwierzyć, że jest Ok [emoji52]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
leeleeth mam nawet mniej. Nie martw się na zaś. Znam dziewczyny, które nie czuły, że są w ciąży i było wszystko ok. Grunt to dobre podejście:) Wiem wiem, mdłości niedobre, ale jednak trochę byłyby dobre:)

Do góry