reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
U syna w klasie jest wszawica, myślicie,że mogę go w domu zostawić na parę dni ? Nie chcę by podłapał ...

reklama
Dokładnie, w czerwcu mnie to czeka ;)

Kate ja też mam w pracy koleżankę która stara się od ponad roku, wiem że już faktycznie jej ciężko, ale jakoś nie zakładam że źle tą moją ciążę przyjmie (wie że w tamtym roku poroniłam), ale zobaczymy za ok. miesiąc :) Wiem że inne dziewczyny bardziej kibicują jej niż mi, bo ja już dziecko mam, no ale reakcja powinna być pozytywna.
A to jak jesteś pielęgniarką nie wybierasz się jeszcze na zwolnienie? Bo praca chyba jest bardzo ryzykowna :)

Całe szczęście w pracy jakoś poszło, nie wiem po co ja się tak stresowałam, koleżanka pogratulowała i powiedziała, że się cieszy chociaż odniosłam wrażenie, że jest lekko rozczarowana, że to nie ona. Zapisałam się do gina, wizytę mam na 18.01 na 16:45, zrobiłam też betę, wyniku jeszcze nie ma ale sprawdzam co chwilę na necie;)

No właśnie zastanawiam się nad L4, aktualnie pracuję w przychodni więc pół biedy z dźwiganiem za to stres i bakterie krążą wszędzie.

reklama
Ja za wizytę prywatnie Ale nie W Warszawie 150 I też mi się wydaje drogo he

Nissi masakra z tymi wszami ja bym mc nhe dala [emoji14]

Super że udało się wam powiedziec w pracy,nie stresować mi się tu [emoji14]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry