reklama
Karolcia89
Fanka BB :)
Luna gratulacje [emoji8]
Eveva trzymam kciuki za Ciebie i odrazu proszę się tu chwalić [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Eveva trzymam kciuki za Ciebie i odrazu proszę się tu chwalić [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
CzarnaMadzia
Moderatorka
Z synem bez problemu mdłości dopiero koło 11 tc, tak to tylko od początku okropnie piersi mnie bolały, czułam jakby były z kamienia.
Potem w tej ostatniej ciąży właściwie nie miałam objawów też mnie piersi lekko bolały (bardziej niż teraz) i mdłości może z 4 razy zwymiotowałam. A potem nagle objawy ustały, nie zwracałam na to uwagi myślałam że tak ma być a było inaczej.
Teraz jest znowu inaczej mam zgagę codziennie wieczorem, rano lekko mi niedobrze ale to różnie dzisiaj np tylko przez chwilkę. Gdy dotykam sutków wtedy wiem że bolą tak to nie.
Ehh ja bym już najchętniej ta betę odebrała
Za to w ciazy miałam plamienia i krwotok w 12 tc po którym trafiłam na patologie ciąży.
Brałam przez pół ciąży duphaston i luteine dwa razy dziennie.
Także też gładko nie było
Za to w ciazy miałam plamienia i krwotok w 12 tc po którym trafiłam na patologie ciąży.
Najważniejsze, że sie udało!!
Teraz też musi być dobrze !
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
gie_er
Ja tez w pierwszej ciąży miałam krwotok tylko w 16 tc ale później już do konca bralam 4x1 duphaston 4x1 luteina dowcipna 2x magnez i od 30 tc dodatkowo 2x1 fenoterol bo miałam rozwarcie na 2 cm ;-)Za to w ciazy miałam plamienia i krwotok w 12 tc po którym trafiłam na patologie ciąży.
CzarnaMadzia
Moderatorka
Marze o bezproblemowej ciazy tym bardziej ze mąż będzie w tym roku w wiecznych rozjazdach a ja tu sama jestemNajważniejsze, że sie udało!!
Teraz też musi być dobrze !
Ja tylko do 36 tc, potem już lekarz mi odstawił leki i końcówkę ciąży miałam super urodziłam SN w 39 tcJa tez w pierwszej ciąży miałam krwotok tylko w 16 tc ale później już do konca bralam 4x1 duphaston 4x1 luteina dowcipna 2x magnez i od 30 tc dodatkowo 2x1 fenoterol bo miałam rozwarcie na 2 cm ;-)
gie_er
Mi nie odstawili i urodziłam w 41 ;-)Marze o bezproblemowej ciazy tym bardziej ze mąż będzie w tym roku w wiecznych rozjazdach a ja tu sama jestem
Ja tylko do 36 tc, potem już lekarz mi odstawił leki i końcówkę ciąży miałam super urodziłam SN w 39 tc
Marze o bezproblemowej ciazy tym bardziej ze mąż będzie w tym roku w wiecznych rozjazdach a ja tu sama jestem
Ja tylko do 36 tc, potem już lekarz mi odstawił leki i końcówkę ciąży miałam super urodziłam SN w 39 tc
To zaciskamy kciuki za nudne nasze ciąże, będziemy na wątku plotkować o sąsiadach [emoji6]
reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
To zaciskamy kciuki za nudne nasze ciąże, będziemy na wątku plotkować o sąsiadach [emoji6]
No ciekawe co jutro leeleeth zobaczysz na usg?