reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja w poprzedniej tylko piersi czułam tak jak teraz. Mdlosci żadnych nie miałam. Odrzuciło mnie tylko po 14 tc od kurczaka.
A tak to dopiero od jakiegoś 12 tc bóle podbrzusza związane z rozciąganiem się macicy.
Kiedy odbierasz betę? :)

Dzisiaj o 16 mam odebrać. Najchętniej już bym tam weszła i odebrała im ta betę heh :/
Następną mam zrobić w czwartek ale to pójdę do innego laboratorium co mam wynik na internecie.
Łaskawa była poprzednia ciąża dla ciebie :) naprawdę fajnie, wiem że są dziewczyny co od kibelka nie umieją odejść tak nimi szarga :/

reklama
Ja to z kolei mam chyba caly mozliwy wachlarz objawów ciąży :o Od strasznego bólu piersi przy najmniejszym dotyku, poranne mdłości, odrzucenie od miesa, kawy, do bólu podbrzusza i jeszcze innych :o

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

To jeszcze ja dziś zostałam z wizytą na dziś :)
ZOOska na pewno usłyszysz tez na wizycie takie miłe słowa... :)

luna gratki :) miła wiadomość :)

Karolcia to tak normalnie z tymi lekami :) teraz Ty trzymaj za mnie kciuki będę pisać po 19 :)

To jeszcze ja dziś zostałam z wizytą na dziś :)
ZOOska na pewno usłyszysz tez na wizycie takie miłe słowa... :)

luna gratki :) miła wiadomość :)

Karolcia to tak normalnie z tymi lekami :) teraz Ty trzymaj za mnie kciuki będę pisać po 19 :)

Czekamy z kciukami zaciśniętymi [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
Do góry