Olkaa93
Fanka BB :)
Ja nie robilam bety. Byłam u ginekologa i potwierdził ciąże więc narazie siedzę i czekam na kolejną wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie robilam bety. Byłam u ginekologa i potwierdził ciąże więc narazie siedzę i czekam na kolejną wizytę
Ja robiłam bo nie wierzyłam w te 2 kreski;-) a później wyszła niska i kazali powtórzyć po 48h
Ja zrobiłam żeby nie schizować, przyrost był prawidłowy, teraz mam już typowo ciążowe objawy więc już więcej robić nie zamierzam - w poprzedniej ciąży objawów nie miałam wcale, a jak widziałam że lekarz kręci nosem przy badaniu to zrobiłam betę, która potwierdziła najgorsze
Dziewczyny a powiedzcie mi bo zastanawiam się jak lekarz każe zrobić te wszystkie badania morfologia grupa krwi itd ... To z jednego pobrania krwi oni to wszystko zbadają czy trzeba ileś razy isc ? Wiem że niektóre badania później się.powtarza dla porównania. Może głupie pytanie ale liczę na Was jako bardziej doświadczone bo ja się kompletnie na tym nie znam [emoji4]