reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nevka dobrze że nic się po za tym nie dzieje z maluszkiem. Odpoczywaj :)

CzarnaMadzia dziękuję a z mężem juz o wiele lepiej. Złapałam go na tym że liczy na córeczkę. No i tez się martwi ale stara się nie pokazywać tego.

eni_ betę dzisiaj pierwsze pobranie a w czwartek drugie.

JoannaRak trzymam kciuki !!! Też odbieram o 16 wyniki ! Niech beta będzie z tobą ! :D

ZOOska ja musze bo lekarz mi zlecił w każdej ciąży tak musiałam robić.

Wszystkie robicie bete nawet jak test wychodzą?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zrobiłam żeby nie schizować, przyrost był prawidłowy, teraz mam już typowo ciążowe objawy więc już więcej robić nie zamierzam - w poprzedniej ciąży objawów nie miałam wcale, a jak widziałam że lekarz kręci nosem przy badaniu to zrobiłam betę, która potwierdziła najgorsze :(

Witam dziewczyny
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Dzis pierwsza noc przespana i rano obudziłam sie bez okropnych mdlosci. U mnie zaczyna się po 16 i wyrywa mnie ze snu. Ale same mdlosci bo wymiotować panicznie się boje. Snila mi się herbata z cytryną chyba zaczynaja się zachcianki ale tylko na picie. Na jedzenie nie mogę patrzeć. Dzisiaj bede dzwonić do lekarza umówić się na wizytę.

Dziewczyny a powiedzcie mi bo zastanawiam się jak lekarz każe zrobić te wszystkie badania morfologia grupa krwi itd ... To z jednego pobrania krwi oni to wszystko zbadają czy trzeba ileś razy isc ? Wiem że niektóre badania później się.powtarza dla porównania. Może głupie pytanie ale liczę na Was jako bardziej doświadczone bo ja się kompletnie na tym nie znam [emoji4]

Dziewczyny a powiedzcie mi bo zastanawiam się jak lekarz każe zrobić te wszystkie badania morfologia grupa krwi itd ... To z jednego pobrania krwi oni to wszystko zbadają czy trzeba ileś razy isc ? Wiem że niektóre badania później się.powtarza dla porównania. Może głupie pytanie ale liczę na Was jako bardziej doświadczone bo ja się kompletnie na tym nie znam [emoji4]

Mi robili z jednego, oczywiście niektóre powtarzali w późniejszych okresach

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
Do góry