reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
leeleeth to może jednak stres tylko sobie wmawiam żeby mi głupio nie było [emoji14] . No ale jak byłam młodsza to nie miałam takich objawów.
CzarnaMadzia mężczyźni i ich reakcje na choroby urazy i inne tego typu rzeczy to temat na osobny wątek [emoji23]

Może stres a może taka reakcja organizmu, kto to wie??? [emoji23]
Ja to z reakcjami dziwaczna jestem na maxa. Przy cc miałam zzo i po kilku minutach lekarza podszedł i wbił mi igle w piętę dostał takiego strzała z drugiej nogi ze sie przewrócił [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]
I mówi do mnie co Pani qwa robi? [emoji849]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
Ja jestem bardzo wrażliwa na ból,dlatego panicznie boję się porodu...Nie chcę cc ale zastanawiam się nad znieczuleniem :) w pierwszej ciąży byłam zupełnie głupia w tym wszystkim i nie byłam świadoma jak to wygląda...A teraz strach mnie paraliżuje :(

Ja jestem bardzo wrażliwa na ból,dlatego panicznie boję się porodu...Nie chcę cc ale zastanawiam się nad znieczuleniem :) w pierwszej ciąży byłam zupełnie głupia w tym wszystkim i nie byłam świadoma jak to wygląda...A teraz strach mnie paraliżuje :(

Ja ostatni poród miałam SN ale skurcze zanikały, miałam oxy podawane, i masaż szyjki, to jest dopiero ból masakra, noe wiem czy chciałabym znowu rodzic naturalnie, poza tym synek miał duża główkę i strasznie mnie rozerwał, podejrzewali ze uszkodził nie tylko mięśniowke ale i głębsze tkanki, wiec zastanawiali sie czy będę miała czucie w odbycie. Na szczęście pięknie i szybko sie zagoiło, i nie mam żadnych problemów. Śle takiego porodu bym nie chciała przezywać [emoji6]

Dorcia ja też jestem dość wrażliwa na ból, ale przy porodzie jakoś dałam radę - chyba faktycznie przez myśl że chcę to już mieć za sobą;)
Chociaż nie powiem prosiłam o zzo, ale podobno anestezjolog akurat brał prysznic (przez godzinę kurka), a potem rozwarcie było już za duże i było ryzyko zatrzymania akcji - teraz wolałabym od razu się nastawić że będę rodzić bez, chociaż być może na porodówce zmienię zdanie ;)

Ja dzisiaj nie poszłam do pracy ...
Od 4:00 do 6:00 wymioty a teraz już tylko same torsje i mdłości ...
Nevka się odzywała ?

reklama
Leeleth biedna to się nacierpiałaś...

Olka to brzmi strasznie, ale większość porodów chyba jest w porządku ;)

Na trzy porody tylko jeden miałam tal trudny, chyba przez to, że lekarz na sile chciał przyspieszyć [emoji52] także tego nie nastawiać sie na traumę [emoji12][emoji23]

Do góry