reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
marcia331 ja tylko do faceta chodzę ale rozumiem twoje obawy bo nie jesteś dla niego obca. Ale ten z oddziału brzmi dobrze :)

EvEva będzie dobrze !wszystkie mamy pozytywne nastawienie :)

Leeleeth hahah twój synek jest niezły [emoji23]

Czekam właśnie na pobranie krwi matko jakie kolejki :/

Plamienia raz są raz ich nie ma.. :/ ale lekarz mówi ze brunatne to nie są złe bo się oczyszcza macica :)

Jutro ponowne bhcg i usg. Jeśli będzie wszystko okej to do wypisu.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

No i super wieści!!! Pewnie będziesz musiała na siebie chuchać i dmuchać, ale co tam dasz radę [emoji1320]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
@nimitii czekam razem z Tobą na wyniki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@karolcia daj znac jak wizyta, pewnie pełnia szczęścia [emoji5][emoji1307][emoji1307][emoji1307] czekamy na wieści

Nie mogę jeść, mam smaka na różne potrawy a potem okazuje się, że wszystko jest bez smaku [emoji52] i od razu odruch wymiotny. Nawet woda mi śmierdzi [emoji28]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Do góry