reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja nie robię, ze względu na logistykę [emoji5] trudno z dwójka dzieci do labu podjechać
Pojutrze wizyta u gina więc potwierdzi ( lub wykluczy) ciąże

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Masz wizytę w środę?:)

Nevka dobrze że nic się po za tym nie dzieje z maluszkiem. Odpoczywaj :)

CzarnaMadzia dziękuję a z mężem juz o wiele lepiej. Złapałam go na tym że liczy na córeczkę. No i tez się martwi ale stara się nie pokazywać tego.

eni_ betę dzisiaj pierwsze pobranie a w czwartek drugie.

JoannaRak trzymam kciuki !!! Też odbieram o 16 wyniki ! Niech beta będzie z tobą ! :D

ZOOska ja musze bo lekarz mi zlecił w każdej ciąży tak musiałam robić.
To dobrze ze juz trochę doszedł do siebie.
Dla nas ciąża tez była szokiem bo zdecydowaliśmy z mężem ze od przyszłego cyklu się zabezpieczamy. A tutaj ziemniaczek się pojawił :D

reklama
Nie wiem dlatego się pytam ,[emoji4] a wolę się psychicznie nastawić jeśli ma to być kilka razy bo ja bardzo na nie z pobieraniem krwi zawsze muszę mieć przy sobie obstawe [emoji14]

Nie wiem dlatego się pytam ,[emoji4] a wolę się psychicznie nastawić jeśli ma to być kilka razy bo ja bardzo na nie z pobieraniem krwi zawsze muszę mieć przy sobie obstawe [emoji14]

Ja to jestem nieczula na pobieranie krwi :D
Siedzę i się patrze jak mi pielęgniarka igłę w żyle wbija i wypełnia się krwia pojemniczek :p nawet mam z tego jakoms dziwna przyjemność :DD

@CzarnaMadzia tak we wtorek lub środę mam gina. Mogę iść jak mi pasuje [emoji5]

A o której? :)
Ooo ja mam w środę o 17:)

Haha CzarnaMadzia to niezle [emoji14] . Ja teoretycznie też się nie boję wogole mnie to nie boli ale jak wstaje z fotela to nogi jak z waty niedobrze mi całą zlana potem no szok poprostu jakbym połowę krwi stracila [emoji14] . Podobno to przez niskie ciśnienie krwi a nie stres taka reakcja organizmu.

Ja też mam niskie ciśnienie ale nigdy nie miałam takich objawów [emoji6]
Za to krew niemal czarna i gęsta jak smoła, laborantka mówi ze smicza krew [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]

Haha CzarnaMadzia to niezle [emoji14] . Ja teoretycznie też się nie boję wogole mnie to nie boli ale jak wstaje z fotela to nogi jak z waty niedobrze mi całą zlana potem no szok poprostu jakbym połowę krwi stracila [emoji14] . Podobno to przez niskie ciśnienie krwi a nie stres taka reakcja organizmu.
Oj widziałam nie raz takie reakcje kochana :))
W szczególności u Panów :p

leeleeth to może jednak stres tylko sobie wmawiam żeby mi głupio nie było [emoji14] . No ale jak byłam młodsza to nie miałam takich objawów.
CzarnaMadzia mężczyźni i ich reakcje na choroby urazy i inne tego typu rzeczy to temat na osobny wątek [emoji23]

reklama
Dobrze że nie mam problemów z pobieraniem krwi, tylko przy pobytach w szpitalu denerwował mnie ten wenflon w ręce i wyciaganie było średnio przyjemne, ale ogólnie luzik ;)

Do góry