reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja nie robię, ze względu na logistykę [emoji5] trudno z dwójka dzieci do labu podjechać
Pojutrze wizyta u gina więc potwierdzi ( lub wykluczy) ciąże

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Masz wizytę w środę?:)

Nevka dobrze że nic się po za tym nie dzieje z maluszkiem. Odpoczywaj :)

CzarnaMadzia dziękuję a z mężem juz o wiele lepiej. Złapałam go na tym że liczy na córeczkę. No i tez się martwi ale stara się nie pokazywać tego.

eni_ betę dzisiaj pierwsze pobranie a w czwartek drugie.

JoannaRak trzymam kciuki !!! Też odbieram o 16 wyniki ! Niech beta będzie z tobą ! :D

ZOOska ja musze bo lekarz mi zlecił w każdej ciąży tak musiałam robić.
To dobrze ze juz trochę doszedł do siebie.
Dla nas ciąża tez była szokiem bo zdecydowaliśmy z mężem ze od przyszłego cyklu się zabezpieczamy. A tutaj ziemniaczek się pojawił :D

reklama
Nie wiem dlatego się pytam ,[emoji4] a wolę się psychicznie nastawić jeśli ma to być kilka razy bo ja bardzo na nie z pobieraniem krwi zawsze muszę mieć przy sobie obstawe [emoji14]

Nie wiem dlatego się pytam ,[emoji4] a wolę się psychicznie nastawić jeśli ma to być kilka razy bo ja bardzo na nie z pobieraniem krwi zawsze muszę mieć przy sobie obstawe [emoji14]

Ja to jestem nieczula na pobieranie krwi :D
Siedzę i się patrze jak mi pielęgniarka igłę w żyle wbija i wypełnia się krwia pojemniczek :p nawet mam z tego jakoms dziwna przyjemność :DD

@CzarnaMadzia tak we wtorek lub środę mam gina. Mogę iść jak mi pasuje [emoji5]

A o której? :)
Ooo ja mam w środę o 17:)

Haha CzarnaMadzia to niezle [emoji14] . Ja teoretycznie też się nie boję wogole mnie to nie boli ale jak wstaje z fotela to nogi jak z waty niedobrze mi całą zlana potem no szok poprostu jakbym połowę krwi stracila [emoji14] . Podobno to przez niskie ciśnienie krwi a nie stres taka reakcja organizmu.

Ja też mam niskie ciśnienie ale nigdy nie miałam takich objawów [emoji6]
Za to krew niemal czarna i gęsta jak smoła, laborantka mówi ze smicza krew [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]

Haha CzarnaMadzia to niezle [emoji14] . Ja teoretycznie też się nie boję wogole mnie to nie boli ale jak wstaje z fotela to nogi jak z waty niedobrze mi całą zlana potem no szok poprostu jakbym połowę krwi stracila [emoji14] . Podobno to przez niskie ciśnienie krwi a nie stres taka reakcja organizmu.
Oj widziałam nie raz takie reakcje kochana :))
W szczególności u Panów :p

leeleeth to może jednak stres tylko sobie wmawiam żeby mi głupio nie było [emoji14] . No ale jak byłam młodsza to nie miałam takich objawów.
CzarnaMadzia mężczyźni i ich reakcje na choroby urazy i inne tego typu rzeczy to temat na osobny wątek [emoji23]

reklama
Dobrze że nie mam problemów z pobieraniem krwi, tylko przy pobytach w szpitalu denerwował mnie ten wenflon w ręce i wyciaganie było średnio przyjemne, ale ogólnie luzik ;)

Do góry