Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Colorado[emoji111]️[emoji16]
My mamy tylko rodziców z mojej strony, od strony m, juz nikogo[emoji17]
Także moja mama musiała teraz plany zmienić bo miała przyjechać na komunie w maju starszej córki a teraz stwierdziła ze przyjedzie w połowie sierpnia do moze nawet końca września- tak jej nawet lepiej pasuje, jest wciąż aktywna zawodowo, pracuje jako wykładowca/dziekan także akurat końcówka lata jej lepiej odpowiada.
Leeleth, ważyłas sie z rana? To chyba jeszcze nie ciążowy bagaz[emoji4] ja nie przytyłam jeszcze NIC a w żadne dżinsy sie dopiąć nie moge [emoji15] normalnie nie wiem[emoji848]
Skóra na brzuchu mnie swędzi, cycki tez, coś mi sie wydaje, ze brzuszek mi szybko wyskoczy tym razem a i mleczarnia chyba tez nie nawala[emoji23]
Muszę w jakis krem na rozstępy zainwestować.
Poprzednim razem mimo 30kg + rozstępy mnie oszczędziły z przodu brzucha, cycki boki i dupsko juz nie[emoji849] ale ten przód wolałabym zachować w nienaruszonym stanie[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A który tydzień u Ciebie ?Ja dziś po usg :-) ciąża mniejsza o ok tydzień niż według OM, ale beta chociaż niska wzrasta prawidłowo i na usg tez wzrost w tydzień o 3 mm. Staraliśmy się o dzieciątko ponad rok udalo się po stymulacji clo.Zobacz załącznik 790164