anyżowa
Fanka BB :)
Moje całe rodzeństwo w większości przypadków ma dzieci z nieplanowanych seksów, jestem ciocią 8 , ja się staram sporo czasu i jedne wielkie g, ile przypadków niechcianych ciąż mam w otoczeniu nie zliczę, ile ludzi którzy nie dbają o styl życia i nie przygotowują się przychodzi im to od tak - to niestety jeszcze bardziej potrafi potęgować tą niesprawiedliwość, nikt z Nas na to nie zasłużył, a jednak tak się dzieje . Mimo to mam tą nadzieję, że wszystkim Nam się tutaj uda po tej walce, przejściach, wkońcu i do Nas los się uśmiechnie. Tak wielu z Nas się już udało i to daje mi kopa, siłę do dalszych starań, kiedyś przyjdzie nasz czasJeju ja sie dzis katuje filmikami na youtubie o noworodkach. Jak widze gdzieś niemowlaki w sklepie, na ulicy, gdziekolwiek to od razu sie rozplywam.
Wiem ze w zyciu ciaza i dzieci to nie sam lukier. Ale na chwile obecna to mam wrażenie ze niczego tak mocno nie pragnęłam jak tego właśnie.
I wciąż to pytanie czemu innym przychodzi latwo a nam w sumie juz za chwile rok stuknie i jedno wielkie nic.
A niby tacy gotowi i nastawieni. A inni to czasem nawet nie chcą....
Wiem wiem. Glupie myslenie ale kotluje mi sie po glowie.