reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Akurat wyjeżdża dosłownie na tydzień - TEN tydzień, z najbardziej prawdopodobnymi dniami około owulacji 🥹🙈. Ma nieregularne wyjazdy, więc trudno z wyprzedzeniem powiedzieć czy w kolejnym miesiącu będzie na miejscu czy nie. W takim razie łączę się w ławeczkowym bólu 🤷🏻‍♀️💐
Ławeczki mają o tyle plusów, że niczego nie oczekujesz, a możesz brać udział w fajnej dyskusji 😁

reklama
Wow!!! @olka11135 dajesz nadzieję!!! ❤️

Ja nie brałam żadnych leków typu ovi wtedy i też zawsze miałam betę ze znakiem mniejszości, jak zobaczyłam równe 1.4 co oficjalnie nie jest ciążą to mi serduszko zabiło mocniej :)
Ten próg 7ng co prawda trochę ostudził emocje, ale okazało się że niepotrzebnie bo rósł wraz z betą :)

Czekam na pobranie ale nie wiem czy to mnie uspokoi czy wręcz przeciwnie. Lekarza jakiegoś mam we wtorek, @ trwa w najlepsze a moja głowa pyta czy to jakieś „mamy cię” czy płacenie za błędy wszystkich pokoleń wstecz takimi przeżyciami. Jestem tak rozżalona ze nie wiem gdzie się podziała tamta ja sprzed roku, ale nienawidzę listopada

Czekam na pobranie ale nie wiem czy to mnie uspokoi czy wręcz przeciwnie. Lekarza jakiegoś mam we wtorek, @ trwa w najlepsze a moja głowa pyta czy to jakieś „mamy cię” czy płacenie za błędy wszystkich pokoleń wstecz takimi przeżyciami. Jestem tak rozżalona ze nie wiem gdzie się podziała tamta ja sprzed roku, ale nienawidzę listopada
Jejku, bardzo mi przykro ☹️ też czasami się zastanawiam za jakie grzechy akurat ja nie mogę mieć dziecka, a nie mam takich przeżyć jak Ty, bo nigdy w żadną ciążę nie zaszłam... Przytulam!

Jejku, bardzo mi przykro ☹️ też czasami się zastanawiam za jakie grzechy akurat ja nie mogę mieć dziecka, a nie mam takich przeżyć jak Ty, bo nigdy w żadną ciążę nie zaszłam... Przytulam!
Dzięki, jeszcze wszystkie zajdziemy w nudne ciąże i będzie g sobie wysyłać zdjęcia naszych bobasów. Nie można tracić nadziei. Ja się pocieszam, że gdyby nie zeszłoroczna akcja to do głowy by mi nie przyszło testować, badać betę i pewnie bym odetchnęła z ulga ze okres przyszedł tylko kilka dni spóźniony. Dlatego tak na to patrzę, bo dalej liczę, że to nie jest cp i dla nas wszystkich wyjdzie słońce 😁

reklama
Cześć nie wiem czy dobrze trafiłam :) skierowano mnie tu że chętnie przyjmiecie nową osobę :) Nie zapisuje się na testowanie bo ... Chyba to nie ma sensu... Niby @ powinna przyjść 2 dni temu to dziś na teście biel. Przyjmiecie mnie do ,,paczki"?
Hej!
Napisz coś o sobie 😉 ile masz lat, jak długo się staracie? ☺️

Do góry