reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Ehh... a ja właśnie się dowiedziałam, że mój mąż wyjeżdża za granicę do pracy akurat w trakcie moich przewidywanych dni płodnych w grudniu. :( A takie miałam pozytywne nastawienie, żeby się nie poddawać i dalej próbować w najbliższym cyklu... 😢

Ale znaku mniejszości nie ma ? Bo z tego co wiem brak ciąży <5 . Jak się myle niech ktoś mnie poprawi.
Wiec jeśli nie ma znaku mniejszości nadzieja zawsze jest. @olka11135 Ty startowałaś z niską betą? Chyba dobrze pamiętam 🙂
@olka11135 jak to u Ciebie było?
Nie, znaku mniejszości nie ma.
IMG_9082.jpeg

Zrobię test jutro i w niedzielę, ale z betą się wstrzymam. Tak jak piszecie: dopóki okresu nie ma, czuję że gra nie została skończona 😁 😈

Idź koniecznie , krwawienia na początku ciąży się zdarzają , czasem brakuje progesteronu a czasem krwiak pęknie. Miałabyś niezłego pecha jakby była cp. Trzymam kciuki by jednak to brał jakiś krwiaczek niegroźny
No raczej nie byłoby w takiej ilości i ze skrzepami, tak myślę. A co do cp, to równo rok temu miałam tego pecha 😭

No raczej nie byłoby w takiej ilości i ze skrzepami, tak myślę. A co do cp, to równo rok temu miałam tego pecha 😭
W 15 tyg ciąży dostałam strasznego krwawienia ze skrzepami z dróg rodnych byłam przekonana, że straciłam syna. Ryczalam jak bóbr , a okazało się że z dzieckiem wszystko dobrze. Nie wiedzieli lekarze skąd to krwawienie bo krwiaka nikt wcześniej nie zauważył. Po 3 dniach wypuścili mnie do domu i ciąża zakończyła się szczęśliwie tydzień po terminie.

Więc póki nie będzie spadku bety trzeba mieć nadzieję :-)

reklama
W 15 tyg ciąży dostałam strasznego krwawienia ze skrzepami z dróg rodnych byłam przekonana, że straciłam syna. Ryczalam jak bóbr , a okazało się że z dzieckiem wszystko dobrze. Nie wiedzieli lekarze skąd to krwawienie bo krwiaka nikt wcześniej nie zauważył. Po 3 dniach wypuścili mnie do domu i ciąża zakończyła się szczęśliwie tydzień po terminie.

Więc póki nie będzie spadku bety trzeba mieć nadzieję :-)
Dzięki, tym bardziej sprawdzę w takim razie, ale wydaje mi się, że mam raczej większe szanse na biochem niż na szczęśliwe zakończenie, logicznie na to patrząc

Do góry