LadyCaro
Fanka BB :)
bardzo malutkoKurcze, nigdy tego nie oglądałam. Dużo straciłam w życiu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo malutkoKurcze, nigdy tego nie oglądałam. Dużo straciłam w życiu?
Ufff, to dobrzebardzo malutko
kolczyki,tatuaż na 18nastke a najgorsze to że wyprowadziłam się bardzo wcześnie przez co mój tata przez miesiąc się do mnie nie odzywał ale jak się uparłam tak zrobiłamA ja mam takie pytanie: Czy była jakaś szalona rzecz, działanie, sytuacja, którą zrobiłyście wbrew sprzeciwu rodziców/ rodzica?
Ja sobie zrobiłam kolczyk w języku
jak tak czytam… to chyba jednak nie jest Twoja przyjaciółka. Jak można tak w ogóle komuś powiedzieć, zastanawia mnie tylko co Ci ludzie chcą zyskać takimi komentarzami, bo na pewno nie zmotywować drugą osobę, czy wesprzeć. A komentarz typu “ za bardzo się spinasz” to komentarz, który sprawia (za przeproszeniem), że mi się ***** w dupie gotujęu mnie niestety nawet przyjaciółka nie rozumie , zazwyczaj słyszę że za bardzo się nakręcam i dlatego nie wychodzi . Ostatnio mi powiedziała że jak to jest że biorę suple i tak dalej , staram się ,chodzę po lekarzach a potrafię w weekend napić się piwa , że to dlatego pewnie nie wychodzi . Więc jej powiedziałam że nie mogę żyć tylko staraniami to zwariuje i tak będę sobie wszystkiego odmawiać to napewno to nie pomoże bo się już wgl zafiksuje . Jedynie kto mnie rozumie to jest jedna koleżanka z pracy , sama starała się 10 lat i w końcu udało się z in vitro ,także wie jak to jest
furby marzenie dzieciństwaKurde to szacun, że byłaś taka rozsądna już wtedy moje pieniądze też zostały u mnie to większość przepieprzylam na komiksy Witch i w sumie wszystko co z nimi związane taką byłam hiper mega fanką
Taaaaak, u mnie też baby Born i Furby ale marzyłam też o Tamagochi i MP3 z marsjanek
No do 5- ciu w porywachoczywiście, że oglądałam
Ale te castingi są słaaaabe. Rozwleczone do granic, ckliwe historyjki, a pokazali ze 3 osoby.
ja też obejrzałam rawie wszystkie sezonyJa oglądam praktycznie każdy sezon i z psiapsia śledzimy czy się przecieki sprawdzają ale zawsze omijam etap castingów bo są takie nudne i cringowe często
W jakim wieku?kolczyki,tatuaż na 18nastke a najgorsze to że wyprowadziłam się bardzo wcześnie przez co mój tata przez miesiąc się do mnie nie odzywał ale jak się uparłam tak zrobiłam
Fakt, castingi najmniej ciekawe, ale później zawsze jakieś dramy sąJa oglądam praktycznie każdy sezon i z psiapsia śledzimy czy się przecieki sprawdzają ale zawsze omijam etap castingów bo są takie nudne i cringowe często