reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Jeszcze nie. Ale od 2 dni czuję, że lada moment przyjdzie.
IMG_1938.png

Ja coś dziewczyny zaczynam czuć brzuch i tak w środku mnie kluje jakby okresowo , więc może coś się szykuje ... Chociaż niby jeszcze mam 5 dni bo ale może przyjdzie wcześniej 🤔 na 26 jestem umówiona do mojej ginekolog, mam nadzieję że uda mi się już do tego czasu odebrać prawidłowe wyniki z histeroskopii bo chciałam jej je pokazać , chciałam też powtórzyć cytologię i umówić się na drożność ,ale jak okres przyjdzie jednak w terminie to niestety nie dam rady zrobić cytologii więc na drożność się nie umowie

A ja mam dziewczyny pytanie. Czy od razu przy histeroskopii można wykonać drożność? Bo zapomniałam zapytać gina na wizycie. Mi awidnosc cmv wyszła 74% więc lux i umówiłam partnera do androloga. Przeżywa tą wizytę jak nie wiem co😂🙈 Wasi faceci też tak mają?

A ja mam dziewczyny pytanie. Czy od razu przy histeroskopii można wykonać drożność? Bo zapomniałam zapytać gina na wizycie. Mi awidnosc cmv wyszła 74% więc lux i umówiłam partnera do androloga. Przeżywa tą wizytę jak nie wiem co😂🙈 Wasi faceci też tak mają?
Mój nie przeżywa jakoś bardzo. Ale po pierwszej wizycie przyszedł straumatyzowany i powiedział "obcy facet mnie po jajach brał" 😂 i może nie wspominaj chłopu, że może na takiej wizycie mieć palec w odbycie, bo jeszcze się przestraszy i nie pójdzie 😂

Mój nie przeżywa jakoś bardzo. Ale po pierwszej wizycie przyszedł straumatyzowany i powiedział "obcy facet mnie po jajach brał" 😂 i może nie wspominaj chłopu, że może na takiej wizycie mieć palec w odbycie, bo jeszcze się przestraszy i nie pójdzie 😂
😂😂😂 O USG jąder mu powiedziałam i zareagował przed tak jak Twój po ale o palcu mu nie powiem bo faktycznie nie pójdzie 🫢

reklama
Ja wczoraj byłam na wizycie z tymi wynikami, no więc ta trombofilia jest .bez heparyny nie ma szans. Z racji że mam jedno dziecko więc mam płatna 100% . Teraz włączyć Acard a heparynę dopiero jak potwierdzi na uzg że jest ciąża w prawidłowym miejscu czyli po pozytywnym teście odczekać z 10 dni na wizytę. Kurcze a gdzie bym nie czytała na forach to włączają heparynę od razu po pozytywnym teście ...
Mamy zielone światło ,owu powinnam mieć mniej więcej za 3/4 dni i nie wiem co robić ...

Do góry