4nia_m
Zaciekawiona BB
A może te wibracje mówią - potrzebujesz masażuJakby to tak zinterpretować, to moje ciało powiedzieć mi chciało, że mam za duży ponton*?
*(Czyt. Bebzol - przypowiedz redaktorki)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może te wibracje mówią - potrzebujesz masażuJakby to tak zinterpretować, to moje ciało powiedzieć mi chciało, że mam za duży ponton*?
*(Czyt. Bebzol - przypowiedz redaktorki)
A jak sytuacja u Ciebie? Przyszła ?A może te wibracje mówią - potrzebujesz masażu
Mój nie przeżywa jakoś bardzo. Ale po pierwszej wizycie przyszedł straumatyzowany i powiedział "obcy facet mnie po jajach brał" i może nie wspominaj chłopu, że może na takiej wizycie mieć palec w odbycie, bo jeszcze się przestraszy i nie pójdzieA ja mam dziewczyny pytanie. Czy od razu przy histeroskopii można wykonać drożność? Bo zapomniałam zapytać gina na wizycie. Mi awidnosc cmv wyszła 74% więc lux i umówiłam partnera do androloga. Przeżywa tą wizytę jak nie wiem co Wasi faceci też tak mają?
O USG jąder mu powiedziałam i zareagował przed tak jak Twój po ale o palcu mu nie powiem bo faktycznie nie pójdzieMój nie przeżywa jakoś bardzo. Ale po pierwszej wizycie przyszedł straumatyzowany i powiedział "obcy facet mnie po jajach brał" i może nie wspominaj chłopu, że może na takiej wizycie mieć palec w odbycie, bo jeszcze się przestraszy i nie pójdzie
to nie jest na 100%, także może bedzie miał nespodziankę...O USG jąder mu powiedziałam i zareagował przed tak jak Twój po ale o palcu mu nie powiem bo faktycznie nie pójdzie