reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Ja zawsze marzyłam o kolczyku w języku, w sumie pomimo 32 lat cały czas trochę o nim myślę 😅 Ale mam w głowie trochę, że nie wypada, zwłaszcza że pracuje na uczelni 😅
ja zrobiłam jakoś ok 18stki, teraz mam 34 lata i pracuję w instytucji publicznej. Z tym, że jak nie powiem, że mam to nikt go nie widzi

reklama
Dobra. Umówiłam się na krew na 3dc, potem lekarz w 15dc na konsultację diagnostyki niepłodności i jak się uda to USG, potem na 17dc wbiłam się do Luxmed i sprobuje też usg wyciągnąć. Klinika anulowana.
To na kiedy ten lekarz? Szybka to ogarnęłaś🙂 ja jak szukałam lekarza od niepłodności to kilka dni czytałam opinie 🫣jestem ciekawa co poradzi.

taaak 😍
Kupilam sobie rower (bidon, licznik), zegarek, kurtkę - ja jestem rozsądna dziewczyna 🤣
Kurde to szacun, że byłaś taka rozsądna już wtedy 😁 moje pieniądze też zostały u mnie to większość przepieprzylam na komiksy Witch i w sumie wszystko co z nimi związane 😅 taką byłam hiper mega fanką 😁
a propo pieniędzy z komuni tak mi się skojarzyło - czy za dzieciaka coś bardzo chciałyście mieć, ale z jakichś powodów rodzice nie chcieli Wam kupić?
U mnie to
- lalka baby born
- Furby
- elektryczna szczoteczka
Taaaaak, u mnie też baby Born i Furby ale marzyłam też o Tamagochi i MP3 z marsjanek 🤣

Kurde to szacun, że byłaś taka rozsądna już wtedy 😁 moje pieniądze też zostały u mnie to większość przepieprzylam na komiksy Witch i w sumie wszystko co z nimi związane 😅 taką byłam hiper mega fanką 😁

Taaaaak, u mnie też baby Born i Furby ale marzyłam też o Tamagochi i MP3 z marsjanek 🤣
Tamagotchi jakieś miałam, ale jakaś podróbe z targu :D

reklama
Do góry