reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Mi też się zdarza, że powieka drga, łydka dużo rzadziej 😁
Poza tym w kwestii mojego dziwnego pęcherzyka, dziś byłam zobaczyć co słychać i owulacja szykuje się na dniach, bo ten właśnie pęcherzyk co byl widoczny od 2 msc postanowił jednak urosnąć i dziś ma 18mm. Endo 10, więc ładnie. W środę lub czw mam przyjść jeszcze raz zobaczyć czy pęknięty.

Mi też się zdarza, że powieka drga, łydka dużo rzadziej 😁
Poza tym w kwestii mojego dziwnego pęcherzyka, dziś byłam zobaczyć co słychać i owulacja szykuje się na dniach, bo ten właśnie pęcherzyk co byl widoczny od 2 msc postanowił jednak urosnąć i dziś ma 18mm. Endo 10, więc ładnie. W środę lub czw mam przyjść jeszcze raz zobaczyć czy pęknięty.
Brzmi obiecująco 🙂

Dziś jestem 6 albo 7 dpo- na pewno 7 dni po Piku na owulacyjnym. Próg jak niżej- rozumiem, że to daje mi pewność, że pęcherzyk pęknięty, owulacja po Bożemu była?
Temp dziś mi spadła o 0,2 więc w ogóle wszystko takie bez szału jak dla mnie

Załączniki

• IMG_4952.jpeg
    IMG_4952.jpeg
    50 KB · Wyświetleń: 106
Taki mam wynik pierwszego wymazu, na pozostałe jeszcze czekam.
Czyli czeka mnie pewnie antybiotyk, ale może skoro są pałeczki kwasu mlekowego, to jakoś zwalczą te coli? Ciekawe co lekarz powie.

Załączniki

• IMG_0350.jpeg
    IMG_0350.jpeg
    2,5 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry