reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Możesz napisać parę słów o sobie I jak długo się staracie? 🙂
P.s Nie poddajemy się! Walczymy💪. Osiągnięcie celu wynagrodzi nam trudy🙂
🤞
Staramy się od stycznia tak na pełnych obrotach. Mam dwoje dzieci ostatnio rodziłam w 2013 to już prawie 11 lat temu .
Zrobilam cały panel tsh I mąż trochę za wysokie ale za tydzień lekarz .
12 września jestem umowiona do ginekologa od niepłodności.
Owulacje mam potwierdzona u ginekologa jak ciąży niema tam niema

reklama
Tak patrzę, że w sumie nie napisałam nic o sobie. U mnie jakiś większych starań jeszcze nie było, jedynie przez dobrych parę miesięcy bardziej żyliśmy na zasadzie „ co ma być to będzie” i nie uważaliśmy (jednak w mojej głowie była ciągle nadzieja) . W tym miesiącu się „ oficjalnie” staraliśmy. 🤞
hej! A na czym polega u Was oficjalne staranie? 😀 Liczysz dni płodne mierzysz temperature, czy jak? Pytam z ciekawości 😊 bo my na razie też idziemy na żywioł

@anyżowa ja kolejny miesiąc na granicy testowania i ławeczki i dlatego trochę jestem mało aktywna, ale wpisz mnie może na 10.09, żebym na legalu mogła czasem coś wtrącić 😉 jeśli uda się nam wyleczyć enterokoki u męża to będziemy podchodzić jeszcze do IUI, ale to najwcześniej dopiero w październiku i jak się nie uda to jesteśmy gotowi na ivf 🙃 wrzesień jest dla mnie szczególnym miesiącem bo w nim właśnie udało mi się zajść w pierwszą (poronioną) ciążę 🥲

hej! A na czym polega u Was oficjalne staranie? 😀 Liczysz dni płodne mierzysz temperature, czy jak? Pytam z ciekawości 😊 bo my na razie też idziemy na żywioł
po prostu porozmawialiśmy i podjęliśmy decyzję, że spróbujemy współżyć co drugi dzień przed i w trakcie kalendarzykowych dni płodnych ☺️ trzymam za Was kciuki 🤞

Hej :) chcialabym dolaczyc do grupy.

Mam 6cio miesieczna corke I zaczelismy starania o drugie dziecko, aczkolwiek nadal karmie piersia I nie mam okresu, wiec nie wiem czy mialam juz owulacje czy nie 🤷‍♀️
Przy coreczce otrzymalam wrozbe, w ktorej idealnie sie sprawdzilo, kiedy zajde w ciaze, kiedy sie urodzi, plec dziecka, itp.
Powtorzylam wrozbe jakis czas temu I powiedziano mi, ze zajde w ciaze w sierpniu, ale.. no duzo staran nie mielismy, a sierpien moze rowniez byc przyszlego roku 😅

W kazdym razie, prosze zapisac mnie na testowanie 26go wrzesnia.

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki 🥰

reklama
Do góry