Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo! Koniecznie daj znać, bo jestem mega ciekawa, co on tam wymyśli dla Was. Robiłaś też dodatkowo, dla siebie to allo-MLR? Bo z tego, co pamiętam, to Tobie też nie zlecił.@anyżowa Hej,
U mnie niech bedzie 24.09 , jakoś coraz mniej wiary.
12.09 idę do Maliny po wyniki I zobaczymy co powie
No nie zrobiłam tak sie zbierałam że w końcu nie zebrałam.Oo! Koniecznie daj znać, bo jestem mega ciekawa, co on tam wymyśli dla Was. Robiłaś też dodatkowo, dla siebie to allo-MLR? Bo z tego, co pamiętam, to Tobie też nie zlecił.
@fckathy Ty już byłaś u Maliny?
Dobrze, że jest plan na najbliższy czas, mimo wszystko liczę na ten wrzesień historia mogłaby się powtórzyć, ale tym razem ze szczęśliwym finałem@anyżowa ja kolejny miesiąc na granicy testowania i ławeczki i dlatego trochę jestem mało aktywna, ale wpisz mnie może na 10.09, żebym na legalu mogła czasem coś wtrącić jeśli uda się nam wyleczyć enterokoki u męża to będziemy podchodzić jeszcze do IUI, ale to najwcześniej dopiero w październiku i jak się nie uda to jesteśmy gotowi na ivf wrzesień jest dla mnie szczególnym miesiącem bo w nim właśnie udało mi się zajść w pierwszą (poronioną) ciążę
Dzięki za prezentację, oczywiście daj znać jak będziesz już po wizycie, oby pojawił się skuteczny plan na niej, zaznaczę na pierwszej stronie.Staramy się od stycznia tak na pełnych obrotach. Mam dwoje dzieci ostatnio rodziłam w 2013 to już prawie 11 lat temu .
Zrobilam cały panel tsh I mąż trochę za wysokie ale za tydzień lekarz .
12 września jestem umowiona do ginekologa od niepłodności.
Owulacje mam potwierdzona u ginekologa jak ciąży niema tam niema
Cześć! Zapisałam i też trzymam kciuki żeby udało się szybko i córka zyskała rodzeństwo a Ty kolejną pociechęHej chcialabym dolaczyc do grupy.
Mam 6cio miesieczna corke I zaczelismy starania o drugie dziecko, aczkolwiek nadal karmie piersia I nie mam okresu, wiec nie wiem czy mialam juz owulacje czy nie
Przy coreczce otrzymalam wrozbe, w ktorej idealnie sie sprawdzilo, kiedy zajde w ciaze, kiedy sie urodzi, plec dziecka, itp.
Powtorzylam wrozbe jakis czas temu I powiedziano mi, ze zajde w ciaze w sierpniu, ale.. no duzo staran nie mielismy, a sierpien moze rowniez byc przyszlego roku
W kazdym razie, prosze zapisac mnie na testowanie 26go wrzesnia.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Super! Czekamy na aktualizację kiedy kropek będzie na pokładzieHej dziewczyny Ja czekam na rozpoczęcie nowego cyklu i we wrześniu robimy transfer także na razie poproszę na ławeczkę i zobaczymy jak to się rozwinie
Jeszcze nie ma okresu, to jest nadzieja zapisanaJa poproszę na 3 września.
Choć wczoraj już zatestowałam biel niestety.
Także się nastawiam na okres.