reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
ja mojego namawiałam ponad rok. Staraliśmy się ponad 2,5 roku. Wkoncu jak się pogodził z myślą, że trzeba zrobić to badanie nasienia i ustaliliśmy, że w tygodniu zadzwoni i się umówi to w w piątek zobaczyłam pierwszy cień, więc w poniedziałek poleciałam na betę i wyszła pozytywna 😅🙈 tak więc badanie go ominęło. Teraz zobaczymy jak to będzie
serio prosiłaś przez rok faceta, żeby zrobił badanie nasienia? 😵

ja mojego namawiałam ponad rok. Staraliśmy się ponad 2,5 roku. Wkoncu jak się pogodził z myślą, że trzeba zrobić to badanie nasienia i ustaliliśmy, że w tygodniu zadzwoni i się umówi to w w piątek zobaczyłam pierwszy cień, więc w poniedziałek poleciałam na betę i wyszła pozytywna 😅🙈 tak więc badanie go ominęło. Teraz zobaczymy jak to będzie
mój mąż ma dokładnie taka nadzieję haha z tym że badanie ma we wtorek i nie ma szans żeby do tego czasu wyszedł jakiś cień bo to będzie jakieś 7dpo haha 😅 z tym że on już próbował raz oddać ,ale tak jak już pisałam tutaj niestety bardzo źle na niego wpływa stres i że tak powiem nie mógł oddać ale się starał 😔 mam nadzieję że tym razem się uda

no to jeśli podejrzewasz Pcos to udaj się ale pamiętaj, że przed wdrożeniem stymulacji badanie nasienia i drożność jajowodów obowiązkowa.

Chociaż w pierwszej kolejności na pewno zlecą ci monitoring cyklu.
to u mnie lekarka powiedziała że najpierw zrobimy parę cykli stymulowanych i dopiero drożność , ale nasienie obowiązkowo zbadać

reklama
Do góry