reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

A znów trafiłam na takiego lekarza co się nie zna, powiedziała tylko że pecherzyki małe , endometrium cienkie i prędko nie będzie owulacji. Już na wstępie mnie opieprzyla jak przyszłam ze monitoring to się robi trzy razy a nie raz, a najlepiej to temperaturę mierzyć, a nie chodzić na USG. Nie dość że 250zl zapłaciłam to jeszcze potraktowała mnie jak niedouczoną gówniare. Wogole to wg mnie miała kiepskie to USG bo słabo było cokolwiek widac. Ale nie było terminów do nikogo sensownego, a mój lekarz który prowadził poprzednie ciąże już nie przyjmuje u nas. Musiałabym 100km jeździć a aż tak mi nie zależy na tym monitoringu.
Ale cena… u mojej ginekolog monitoring kosztuje 70 zł 😅
A mi się dziś pojawił taki ślub jak biało jaja kurzego… a kłucie w jajniku miałam w poniedziałek w lewym a w środę w prawym 😆nic nie kumam, zobaczymy co mi ginekolog powie 30.

reklama
Ale cena… u mojej ginekolog monitoring kosztuje 70 zł 😅
A mi się dziś pojawił taki ślub jak biało jaja kurzego… a kłucie w jajniku miałam w poniedziałek w lewym a w środę w prawym 😆nic nie kumam, zobaczymy co mi ginekolog powie 30.
Mój za wizytę bierze 400 zł a za monitoring 150 🥴 za to na monitoring mi kazał nie przychodzić cyt. Przecież Pani doskonale wie kiedy są owulacje. No kuźwa nie wiem tylko podejrzewam to co potwierdzał przez 3 mieś 😂 no nic ewidentnie mnie nie chce naciągać na koszty

A śluzu mlecznego mam tyle że masakra. Korci mnie żeby siknac na test ale dziś CHYBA 8 dpo. Trochę wcześnie🙈
Ja nie podpuszczam ale właśnie przypomniałam sobie że mam książkę mamy ginekolog o Ciąży i pisze że obecnie są testy ciążowe nowej generacji, które nie wykrywają ilości a obecności hormonu dlatego już nie trzeba robić z porannego moczu i już 7dni po zapłodnieniu wychodzą :-)

Ja nie podpuszczam ale właśnie przypomniałam sobie że mam książkę mamy ginekolog o Ciąży i pisze że obecnie są testy ciążowe nowej generacji, które nie wykrywają ilości a obecności hormonu dlatego już nie trzeba robić z porannego moczu i już 7dni po zapłodnieniu wychodzą :-)
A jakie to testy?

reklama
Do góry