reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Punkcja była 16 września, dziś mam 26 dzień cyklu.
To mi w klinice mówili, że okres tydzień po punkcji i się sprawdziło. Tylko, że nie brałam dupka. Ale kolejny cykl się rozjechał.
Tak więc u Ciebie okres po punkcji troszkę później, za to następny cykl będzie książkowy🤞🏼🍀

To mi w klinice mówili, że okres tydzień po punkcji i się sprawdziło. Tylko, że nie brałam dupka. Ale kolejny cykl się rozjechał.
Tak więc u Ciebie okres po punkcji troszkę później, za to następny cykl będzie książkowy🤞🏼🍀
no nic, poczekam jeszcze, nic więcej nie mogę już zrobić :)

Hejj dziewczyny! Jakie plany na weekend?
Ja w związku z zaproszeniem na dziś na urodizny siknelam test i biel, więc bede sie alkoholizować pierwszy raz od chyba 2 miesięcy 😃
Jeszcze Was trochę pomęczę moim testami owu, jako że macie doświadczenie. Czy to ten magiczny pik? Dziś 11dc .
Nie, to jeszcze nie pik, ale rób teraz 2x dziennie, może wyłapiesz

Dziewczyny, do 5.10 (taka ważność vouchera) muszę zrobić taki pakiet badań: morfologia, OB, żelazo, ferrytyna, kwas foliowy, wit. B12, homocysteina. Powinnam iść na czczo, nie? Dla tych 3 ostatnich to chyba nie ma znaczenia, ale przy morfologii czy żelazie już chyba tak…?

Dziewczyny, do 5.10 (taka ważność vouchera) muszę zrobić taki pakiet badań: morfologia, OB, żelazo, ferrytyna, kwas foliowy, wit. B12, homocysteina. Powinnam iść na czczo, nie? Dla tych 3 ostatnich to chyba nie ma znaczenia, ale przy morfologii czy żelazie już chyba tak…?
Morfologia i Ob na pewno, więc lepiej czczo tak czy siak

Dzięki dziewczyny 🙂 A nie ma ktoś może info o jakichś zniżkach na pojedyncze badania w Diagnostyce? Na same pakiety widzę jakieś. Bo tę homocysteinę to muszę jeszcze dokupić i wyjdzie mi prawie drugie tylko co za pakiet pozostałych 6 🙈 A stwierdziłam, że chyba lepiej ją zbadać w tym samym miejscu, co kwas foliowy i B12.

Dzięki dziewczyny 🙂 A nie ma ktoś może info o jakichś zniżkach na pojedyncze badania w Diagnostyce? Na same pakiety widzę jakieś. Bo tę homocysteinę to muszę jeszcze dokupić i wyjdzie mi prawie drugie tylko co za pakiet pozostałych 6 🙈 A stwierdziłam, że chyba lepiej ją zbadać w tym samym miejscu, co kwas foliowy i B12.
Voucher na 3 miesiące? W diagnostyce jak się do nich napisze maila po terminie ważności to przedłuża i wyślą nowy voucher. Mnie po pół roku przedłużyli voucher za jednym mailem. 🙈

reklama
Mam wyniki 🥺🥺🥺
Beta 105.1
Progesteron 22.69.
Nie za duży ten przyrost ? 🙈

Załączniki

• Screenshot_2024-09-28-17-44-39-704_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-28-17-44-39-704_com.android.chrome.jpg
    235,3 KB · Wyświetleń: 106
Ostatnia edycja:
Do góry