reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Punkcja była 16 września, dziś mam 26 dzień cyklu.
To mi w klinice mówili, że okres tydzień po punkcji i się sprawdziło. Tylko, że nie brałam dupka. Ale kolejny cykl się rozjechał.
Tak więc u Ciebie okres po punkcji troszkę później, za to następny cykl będzie książkowy🤞🏼🍀

To mi w klinice mówili, że okres tydzień po punkcji i się sprawdziło. Tylko, że nie brałam dupka. Ale kolejny cykl się rozjechał.
Tak więc u Ciebie okres po punkcji troszkę później, za to następny cykl będzie książkowy🤞🏼🍀
no nic, poczekam jeszcze, nic więcej nie mogę już zrobić :)

Hejj dziewczyny! Jakie plany na weekend?
Ja w związku z zaproszeniem na dziś na urodizny siknelam test i biel, więc bede sie alkoholizować pierwszy raz od chyba 2 miesięcy 😃
Jeszcze Was trochę pomęczę moim testami owu, jako że macie doświadczenie. Czy to ten magiczny pik? Dziś 11dc .
Nie, to jeszcze nie pik, ale rób teraz 2x dziennie, może wyłapiesz

Dziewczyny, do 5.10 (taka ważność vouchera) muszę zrobić taki pakiet badań: morfologia, OB, żelazo, ferrytyna, kwas foliowy, wit. B12, homocysteina. Powinnam iść na czczo, nie? Dla tych 3 ostatnich to chyba nie ma znaczenia, ale przy morfologii czy żelazie już chyba tak…?

Dziewczyny, do 5.10 (taka ważność vouchera) muszę zrobić taki pakiet badań: morfologia, OB, żelazo, ferrytyna, kwas foliowy, wit. B12, homocysteina. Powinnam iść na czczo, nie? Dla tych 3 ostatnich to chyba nie ma znaczenia, ale przy morfologii czy żelazie już chyba tak…?
Morfologia i Ob na pewno, więc lepiej czczo tak czy siak

Dzięki dziewczyny 🙂 A nie ma ktoś może info o jakichś zniżkach na pojedyncze badania w Diagnostyce? Na same pakiety widzę jakieś. Bo tę homocysteinę to muszę jeszcze dokupić i wyjdzie mi prawie drugie tylko co za pakiet pozostałych 6 🙈 A stwierdziłam, że chyba lepiej ją zbadać w tym samym miejscu, co kwas foliowy i B12.

Dzięki dziewczyny 🙂 A nie ma ktoś może info o jakichś zniżkach na pojedyncze badania w Diagnostyce? Na same pakiety widzę jakieś. Bo tę homocysteinę to muszę jeszcze dokupić i wyjdzie mi prawie drugie tylko co za pakiet pozostałych 6 🙈 A stwierdziłam, że chyba lepiej ją zbadać w tym samym miejscu, co kwas foliowy i B12.
Voucher na 3 miesiące? W diagnostyce jak się do nich napisze maila po terminie ważności to przedłuża i wyślą nowy voucher. Mnie po pół roku przedłużyli voucher za jednym mailem. 🙈

reklama
Mam wyniki 🥺🥺🥺
Beta 105.1
Progesteron 22.69.
Nie za duży ten przyrost ? 🙈

Załączniki

• Screenshot_2024-09-28-17-44-39-704_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-28-17-44-39-704_com.android.chrome.jpg
    235,3 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
Do góry