reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Hej u mnie do testu jeszcze dwa dni. Na razie jakichkolwiek objawów brak czy to na @ czy to na 🤰. Na plus to że partner zaczął brać omega i suplementy na płodność. A dziś jadę na masaż misami tybetańskimi i już się nie mogę doczekać ☺️ miłego weekendu dla was 🥰

reklama
Super🙌🤩
Yes Girl GIF

Ja w pracy też za wiele czasu nie miałam, więc bez stresu🙂 nie musisz tu być 24 na dobę przecież😅😁
Tak się rozkręciłam że już coś stworzyłam 😂

Teraz zaczęłam myśleć, czy rzeczywiście jak miałam ten cykl stymulacyjny, to mi tak słabo urosło endo, że te 4 plamy krwi to mógł być okres xD

reklama
Tak, 5dpt. Może leniwy i rozkręci się 🙄
Jeszcze wcześnie, niech się wgryza kropek 🤞🏼

Teraz zaczęłam myśleć, czy rzeczywiście jak miałam ten cykl stymulacyjny, to mi tak słabo urosło endo, że te 4 plamy krwi to mógł być okres xD
Kurcze, może się jeszcze rozkręci, oby. Po punkcji jest przeważnie normalny okres. A ile to dni po?

Do góry