reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

A czy ja każę komuś żyć nie po swojemu? Tylko mówię jak jest. A każdy sobie żyje jak chce.

Zgoda, ale tu było pytanie o wpływ etanolu i jest on duży.

Ale proszę stać gdzie Pani wygodnie. Może Pani palić i pić i proszę tam stać. To nie jest moje zdrowie.
U pani etanol też może mieć wpływ na pani zdrowie bo on nie tylko jest w typowych napojach alkoholowych. Proszenie sprawiać swoimi wypowiedziami to że inne panie mogą poczuć się nieodpowiedzialnie, gorsze czy nieświadome. Widać że to pani jest nie świadoma. Pani sama wtłacza w swój organizm etanol nie mając o tym pojęcia. Ja przynajmniej jestem świadoma że wypiłam lampkę wina 🥰

reklama
A czy ja każę komuś żyć nie po swojemu? Tylko mówię jak jest. A każdy sobie żyje jak chce.

Zgoda, ale tu było pytanie o wpływ etanolu i jest on duży.

Ale proszę stać gdzie Pani wygodnie. Może Pani palić i pić i proszę tam stać. To nie jest moje zdrowie.
To ja z innej beczki. Jest budowlaniec, robi dachy, grzeje i ściąga pape jest eternit przy czym pije sobie piwko może 2 w trakcie przerwy. Od czego szybciej raka dostanie od enternitu czy piwa?

reklama
nie każesz żyć po swojemu ale od kilku godzin próbujesz udowodnić swoją rację i wzbudzić w nas poczucie winy 🤦🏻‍♀️
Ale ja nie muszę udowadniać żadnej swojej racji, bo to, że etanol jest szkodliwy i może być szkodliwy w każdej ilości to fakt. Jeżeli w kimś wzbudza to poczucie winy to może zadać sobie pytanie po co mu to trucie.
I odpowiadam tylko na to co piszecie chcąc zadać temu kłam.

Do góry