reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

A czy ja każę komuś żyć nie po swojemu? Tylko mówię jak jest. A każdy sobie żyje jak chce.

Zgoda, ale tu było pytanie o wpływ etanolu i jest on duży.

Ale proszę stać gdzie Pani wygodnie. Może Pani palić i pić i proszę tam stać. To nie jest moje zdrowie.
U pani etanol też może mieć wpływ na pani zdrowie bo on nie tylko jest w typowych napojach alkoholowych. Proszenie sprawiać swoimi wypowiedziami to że inne panie mogą poczuć się nieodpowiedzialnie, gorsze czy nieświadome. Widać że to pani jest nie świadoma. Pani sama wtłacza w swój organizm etanol nie mając o tym pojęcia. Ja przynajmniej jestem świadoma że wypiłam lampkę wina 🥰

reklama
A czy ja każę komuś żyć nie po swojemu? Tylko mówię jak jest. A każdy sobie żyje jak chce.

Zgoda, ale tu było pytanie o wpływ etanolu i jest on duży.

Ale proszę stać gdzie Pani wygodnie. Może Pani palić i pić i proszę tam stać. To nie jest moje zdrowie.
To ja z innej beczki. Jest budowlaniec, robi dachy, grzeje i ściąga pape jest eternit przy czym pije sobie piwko może 2 w trakcie przerwy. Od czego szybciej raka dostanie od enternitu czy piwa?

reklama
nie każesz żyć po swojemu ale od kilku godzin próbujesz udowodnić swoją rację i wzbudzić w nas poczucie winy 🤦🏻‍♀️
Ale ja nie muszę udowadniać żadnej swojej racji, bo to, że etanol jest szkodliwy i może być szkodliwy w każdej ilości to fakt. Jeżeli w kimś wzbudza to poczucie winy to może zadać sobie pytanie po co mu to trucie.
I odpowiadam tylko na to co piszecie chcąc zadać temu kłam.

Do góry