reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Madziamadzia, gratuluje udanej wizyty i tlusciutkiej coreczki.

Dziewczynom, ktore maja miec wizyty, zycze powodzenia.

Ja w tej ciazy nie mam ani skurczy lydek, ani nic mi nie puchnie, ani rece, ani nogi, nie mam skurczy zadnych boli, cisnienie caly czas w normie. Na wadze nie przybieram, a dziecko ma wage przepisowa jak i reszte wymiarow. Gdyby nie ta cukrzyca, to naprawde wszystko idealnie jest.

reklama
Aga a co ty tak zaineresowana wagą... myslisz ze wagowo twój Tomuś przebije mojego Antosia? nie ma szans bo mój ma sadełko w genach...
:-D:-D:-D ja zainteresowana wagą, bo mój synek zawsze jakiś malutki jest, więc strasznie ciekawi mnie jak przybiera:tak:
mam nadzieję, że przekroczył już magiczne 2 kg :-)
fajno. Gratuluję....

ciągle przśladuje mnie jedna mysl, że urodzę 25 kwietnia!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. zapamietajcie ten post... zobaczymy czy to moje widzi mi sie i sobie wmawiam, czy mozę jakies podskórne przczucie... kobieca intuicja
julienx a ja od dawna mam przeczucie na 28 kwietnia i też nie wiem dlaczego...

agate- dla mnie tez wszystko obce... jedynie pobolewanie kręgosłupa, twardniejący brzuch, skurcze łydek miałam tylko trzy razy... mam nadzieje, że tak będzie do porodu ;D ;D

reklama
ja pytałam mojego lekarza o tą pełnie, to mówił, ze nie prawda, że najwięcej się rodzi na załamanie pogody :-)
bynajmniej w tym szpitalu, w którym on przyjmuje ;-)

Do góry