reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

mam do was pytanie co mogą oznaczać podwyższony poziom pasma sluzu norma jest do 75 a ja mam 106, i tak samo jest jeśli chodzi o moczany bezpostaciowe norma to 3 a ja mam 7

reklama
:-D:-D:-D ja zainteresowana wagą, bo mój synek zawsze jakiś malutki jest, więc strasznie ciekawi mnie jak przybiera:tak:
mam nadzieję, że przekroczył już magiczne 2 kg :-)...

Aga - Twój bąbel na bank już przekroczył 2 kg :-) U mnie w 30 tc Młoda ważyła 1390 g, a tydziań temu już 2120 !!!
Niezły skok, co?

elizka-gtaruluje drugiego synka:-)

julinex-ja tez tak mam cos ze urodze 17 maja,nie wiem skad he he moze dlatego ze to termin porodu z USG a z krystiankiem sprawdzil sie wiec jakos teraz tez tak czuje,acha i tez ide na USG 8 kwietnia:-) rowniez odliczam dni

a co do tej pelni to tez slyszlalam ze cos tam w tym jest, w 2008 r w gurniu pelnia byal 12 a ja urodzilam 11:-) i powiem wam ze tego dnia bylo niesamowite oblezenia na porodowkcha nie mieli gdzie klasc kobiet

reklama
Elizka gratuluję super synka:)
MadziaMadzia gratuluję udanej wizyty:)
Ja mam usg w czwartek, już się nie mogę doczekać jak zobaczę moją dzidzię:) A jeśli chodzi o przeczucia, to za mną chodzi jako ś 18 maja:) może dlatego z mojego pierwszego usg:)

Do góry