G
guest-1705765812
Gość
Dziewczyny dopatrzyłam się dziś po przybliżeniu na telefonie słynnej kreseczki (którą stwierdza się u dziewczynki). To chyba jednak są wargi sromowe. Co myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w tym tygodniu też mówił że chłopaczek bo widział siusiaka więc może być tak jak mówisz z tym przerośnieciem bo teraz jak byłam w 19tc widział dziewczynkę Czekamy na połówkowe 30.01 może się potwierdziPowiedział że pewnie chłopak ale nie wyklucza dziewczynki bo noże to też być przerośnięta łechtaczka ponoć tak się często zdarza a wtedy te narządy wyglądają podobnie jeszcze w tym czasie. Tak powiedział w 14 tc a pózniej to samo prowadząca moja powiedziała w 15 tc
Tu to Ewidentnie jest dziewczynka tyle co ja już tych zdjęć przejrzałam. Widać odrazuU mnie w tym tygodniu też mówił że chłopaczek bo widział siusiaka więc może być tak jak mówisz z tym przerośnieciem bo teraz jak byłam w 19tc widział dziewczynkę Czekamy na połówkowe 30.01 może się potwierdzi
Mam nadzieję że tak zostanie heheTu to Ewidentnie jest dziewczynka tyle co ja już tych zdjęć przejrzałam. Widać odrazu
Dziewczyna na bez dwóch zdań.A ja mam takie zdjęcie ,może ktoś wie ?
Super dziękuję za potwierdzenieDziewczyna na bez dwóch zdań.
Sama chciałabym wiedzieć co u mnie bo u mnie to taka dwuznaczna sytuacja tutaj to odrazu widaćSuper dziękuję za potwierdzenie
Oj to to raczej chłopakA jaka płeć u mnie widzicie ? Ja słyszałam, że może się rozejść na wargi sromowe właśnie