reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

madziamadzia, a dlaczego tak późno masz wizytę? nie powinnaś mieć ju częściej?
a mała chyba wcale nie taka duża :-p

ja mam w czwartek wizytę i już nie mogę się doczekać, najbardziej interesuje mnie oczywiście waga maluszka:tak:
Jak na 31tc 3dz to jest o 1,5 tygodnia większa, ale w normie :tak:. Moja gin-ka nie robi tak często wizyt i ta 29 kwietnia będzie ostatnia, potem tylko KTG w szpitalu, a jakby coś było nie tak to mam do niej dzwonić. Może też dlatego, że od początku nie było z ciążą żadnych problemów ;-)

reklama
Madziamadzia juz duża twoja malutka babeczka...
wizyta rzeczywiście późnawo ale dobrze że ginka jest pod telefonem...

Aga a co ty tak zaineresowana wagą... myslisz ze wagowo twój Tomuś przebije mojego Antosia? nie ma szans bo mój ma sadełko w genach...

My już jesteśmy po wizycie :-D Wszystko jest ok. Malutka rośnie jak na drożdżach i waży 1960 gram, więc spora babka za mamą ;-) Następną wizytę mamy 29 kwietnia.

fajno. Gratuluję....

ciągle przśladuje mnie jedna mysl, że urodzę 25 kwietnia!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. zapamietajcie ten post... zobaczymy czy to moje widzi mi sie i sobie wmawiam, czy mozę jakies podskórne przczucie... kobieca intuicja

fajno. Gratuluję....

ciągle przśladuje mnie jedna mysl, że urodzę 25 kwietnia!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. zapamietajcie ten post... zobaczymy czy to moje widzi mi sie i sobie wmawiam, czy mozę jakies podskórne przczucie... kobieca intuicja

Julienx a ta data to tak Ci się z głowy wzięła czy ma jakieś głębsze uzasadnienie?;)

A ja mam dziś wizytę u gina.Ciekawa jestem jak moja dzidzia,jestem na diecie cukrzycowej,mam nadzieję,że mojej Nadii brzuszek spadł.Co do wagi dziecka,dla mnie najważniejsze,że nie była za duża,będzie znaczyło,że wszystko ok.Co do przeczuć do terminu porodu,mam przeczucie,że będzie wcześniej,bo odstawia mi leki na skurcze na początku 9 miesiąca,więc może być 2-3 tyg. przed terminem,zobaczymy.

Agnieszka77 - zdradź no - jak długo organizm Ci sie przyzwyczajał do fenoterolu? Bo ja już 2 tydzien zaczynam na tym świństwie a delirkę mam cały czas niezmiennie, zastanawiam sie kiedy wreszcie to minie...dżizas???

Agnieszka77 - zdradź no - jak długo organizm Ci sie przyzwyczajał do fenoterolu? Bo ja już 2 tydzien zaczynam na tym świństwie a delirkę mam cały czas niezmiennie, zastanawiam sie kiedy wreszcie to minie...dżizas???

Malina jeszcze troszkę i minie... przynajmniej delirka.. bo uderzenia serca, wypieki mogą sie utrzymywać caly czas

ja brałam fenek od 20 tc z Antosiem

reklama
Do góry