reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

moja Zuza 4,700 63 cm my z mężem niscy, na usg mówili, że 3,850 urodziłam sn, nie miałam jakiejś koszmarnej anemii a i jak na pierwszy poród nie było tragicznie ani za długo I faza 3h50min II faza 50 min. szybko doszłam do siebie, to jest indywidualna sprawa

reklama
JA po wizycie właśnie :) Jestem przeee Szcześliwa :-):-):-):-) Doktorka mnie uspokoiła. Wszystko jest w najlepszym porządku. Szyjka w normie, nic się nie odkleja.. Dzidzia cała i zdrowa. Waży 1500g myślałam, że za mało ale w normie. Leży sobie główkowo:happy2:
Mały leżał sobie najpierw podparty rączką o brodę a potem podłożył sobie rączki pod głowke (taka podusie sobie zrobił), ziewał - czym mnie rozczulił niemiłosiernie:-):-) lekko pomachał do mamy:tak::tak::tak: a jajeczka:szok::szok: ogromne :-D:-D NA zdjęciu widać jego buźkę więc chodze po znajomyc i się chwale jakiego mam przystojniaka:happy2: Musze Wam powiedzieć, że ja już widze - CAŁY TATA :-)

JA po wizycie właśnie :) Jestem przeee Szcześliwa :-):-):-):-) Doktorka mnie uspokoiła. Wszystko jest w najlepszym porządku. Szyjka w normie, nic się nie odkleja.. Dzidzia cała i zdrowa. Waży 1500g myślałam, że za mało ale w normie. Leży sobie główkowo:happy2:
Mały leżał sobie najpierw podparty rączką o brodę a potem podłożył sobie rączki pod głowke (taka podusie sobie zrobił), ziewał - czym mnie rozczulił niemiłosiernie:-):-) lekko pomachał do mamy:tak::tak::tak: a jajeczka:szok::szok: ogromne :-D:-D NA zdjęciu widać jego buźkę więc chodze po znajomyc i się chwale jakiego mam przystojniaka:happy2: Musze Wam powiedzieć, że ja już widze - CAŁY TATA :-)

Gratuluję udanej wizyty:-):-)
Super że mały zdrowy, rośnie i ładnie ułożony:-)
Musisz nam sie pochwalić swoim pzystojniakiem:tak:

elwiwas-gratuluje uadenj wizyty,super waga synka noi juz niech lezy sobie glowka w dol i sie nie przekreca:-)

co do tego USG to wlasnie roznie bywa,czasami jest tak ze lekarze mowia iz maluszek wazy np ponad 4 kg a rodzi sie dziecko z waga powzyej 3 kg,

Gratuluje udanej wizyty:-)
Czekamy na zdjęcie Maleństwa, koniecznie je wrzuć:tak:

a więc sie chwale śliczną buzią synka :)
...widzicie ?

Załączniki

• IMG_0179..jpg
    IMG_0179..jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Hej.
Właśnie odebrałam wyniki badania moczu i mam białko 25mg/dl. Nie wiem jaka jest norma i czy może to miec związek z infekcja dróg moczowych? Brałam furagin w zeszłym tygodniu.Wiem,że białko w moczu może świadczyć o ztruciu,ale cisnienie mam dobre i obrzęków też nie zaobserwowałam.Kurczę,ale wystraszyłam się tym bialkiem...

Do góry