reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Julita głowa do góry. W zeszłym tygodniu miałam wizytę u dentysty, usuwałam zęba, którego normalnie nie dało się wyrwać. Było super, wręcz się rozochociłam i chciałam robić remont w mojej paszczy na co Pani stomatolożka powiedziała mi żebym sobie spokojnie najpierw urodziła, a potem to se mogę przyjść i remontować.....
Ochota szybko mi przeszła jak mnie po 2 godzinach zaczęło puszczać znieczulenie. Ale mimo wszystko wolę żeby nie bolało w trakcie, a nie czułam nic kompletnie, potem to trochę może poboleć - normalka.
Ogólnie rzecz biorąc to łatwiej mi się zebrać na porodówkę niż do dentysty :)

reklama
a to trzeba mieć skierowanie???

pierwsze słyszę...

ja - po prostu idę do szitala, na izbę przyjec i tam mi robią.... to znaczy nie teraz, bo jeszcze za wczesnie, ale od 15 kwietnia - raz, dwa razy w tygodniu bede chodzic...

Skierowanie w sensie, że lekarka powie kiedy mam iść pierwszy raz. W końcu ja sama o tym nie decyduję.

Oj, dentysta... Póki co to na szczęście uniknęłam, ale już widzę że mnie czeka rabienie paru ząbków, jak na razie to dziury za małe :p

Agnieszka, trzymam kciuki za Twoje zdrówko, oby się okazało że fałszywy alarm. A nawet jeśli to cukrzyca to dasz radę, Agate daje to i Ty sobie poradzisz :-)

Oleska-nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba masz dzis USG tak? wiec trzymamy kciukasy aby wkoncu maluszek ujawnil co tam ma miedzy nozkami:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj kurcze jak Oleśka ma USG to albo będą dziś gratulacje albo gromy będą lecieć z ekranu ;)

odebrałam wyniki powtórnego toxo i cytomegalii - ujemne - huuuuuuraaaaa!

A ja jestem jakoś zdołowana wczoraj miałam usg i mała ułożona jest podłóżnie główkowo tyle,że co mnie martwi to jest bardzo nisko:(czy to oznacza szybszy poród ?termin mam na 2maja z usg na 24kwietnia troche się zmartwiłam tym faktem:(

OLA- a u jakiego lekarza prowadzisz ciaze? ja tez jestem z Bialegostoku:-)z opisu wnioskuje iz spodziewsz sie corki? kurcze zazdroszcze,kolejna mama ktora bedzie miala parke no!!!!:-)

reklama
Do góry