reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

wiolan, spokojnie, przecież to nie koniec świata. Już niedługo się rozpakujemy i będzie po cukrzycy ;)

Ja stawiam na dziewczynkę!

reklama
He he fajnie się czyta te wasze rozważania na temat mojego iksa w brzuchu, pośmiałam się i miłe to takie:tak::-D:tak::-D

Wiolan, trzymaj się, grunt to pozytywne nastawienie, wierzę, że wszystko będzie dobrze:tak:

a kurde jaka ja mam glowe:-)

no to kciukasy zacisniete i niech maluch sie ujawnia bo tu ciotki forumkowe z BB juz nie wytrzymuja z ciekawosci:-) acha noi szybciutko zdawaj relacje co i jak ,czekamy czekamy:-)

wiolan, trzymaj się i nie załamuj bo dzidziuś to czuje.
Oleśka, ja przeżywam to Twoje usg, jak swoje he he. napisz mi potem sms co masz, bo nie wiem czy będę na forum o tą porę jak wrócisz

He he fajnie się czyta te wasze rozważania na temat mojego iksa w brzuchu, pośmiałam się i miłe to takie:tak::-D:tak::-D

Oleska - poproś coby Ci lekarz do czarował drugiego iksa :-) XX
Y na chłopca niech trzyma dla innej laski :)

wiolan - no to się porobiło... dieta i będzie dobrze :-) na prawde lepiej chuchać na zimne.

Dziewczyny ja się wbrew pozorom już nie załamuję... chyba psychicznie byłam na to przygotowana..... dziękuję za słowa otuchy.. szkoda mi tylko jednak rezygnacji z tych słodkości.. a przede wszystkim jednak lodów... ale sobie kiedyś tam odbiję:)))))
a do kłucia to ja chyba przyzwyczajona.. 2 lata co drugi dzień brałam dość bolesne zastrzyki, więc się zahartowałam, choć te ukłucia w palec naprawdę to pikuś....
Jak to kiedyś było pięknie zaśpiewane: NIC NIE MOŻE PRZECIEŻ WIECZNIE TRWAĆ........:)
Ważne żeby mała zdrowa była....

Witam Dziewczynki:-)
Miałam dziś wizytę, maleństwo w porządku, lekarz przepisał mi preparat żelaza, bo mam poczatki anemii:szok:
Aha i oświadczył, że wizyta drożeje... :baffled:

reklama
iwi - i tak późno Ci się zaczęła :tak: dasz radę !

Tak mi się przypomniało z dzisiejszej wizyty u położnych: jedna do drugiej "Ty popatrz ona ma hemoglobinę jak słoń! Chyba takiej nie widziałam w ciąży.... " ;-)
Jak się je jak słoń to się ma takie wyniki :-)

Do góry