reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Hej dziewczyny. Gratuluje udanych wizyt. Najważniejsze że wszystko jest oki. Agnieszka77 nie martw się glukozą, będzie dobrze.
Zazdrosze Wam badań usg :) Ja mam teraz wizytę 25 marca dopiero.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczyny.Byłam dziś u gina i niestety dostałam skierowanie do szpitala:-:)-:)-( Nawet mnie nie zbadał,od razu powiedział mi,że wynik wskazuje na cukrzycę ciążową i muszą mnie w szpitalu dokładnie przebadać,aby potwierdzić lub wykluczyć cukrzycę:-( i ewentualnie wtedy dieta. Niby mam na 3 dni iść,tego się będę trzymać.:-:)-:)-(Także jutro rano idę na oddział:-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie smutaj się tak, moze faktycznie po 3 dniach Cie wypuszczą.
Aguś bądź dobrej myśli
trzymam kciuki

Trzymaj się Aga , na pewno wszystko będzie dobrze,bratowa miała tez cukrzyce i była na kilka dni w szpitalu, ale tylko musiała mieć mała dietę i wszystko było Ok. U Ciebie też na pewno tak będzie:tak:

Agnieszka trzymaj się. Wizyta w szpitalu żadna przyjemność ale porządnie Cie przebadają i obyś w niedziele mogła pomknąć na spotkanie majówek

reklama
Dzięki dziewczyny,mam nadzieję ,ze tak będzie.Dostanę do szpitala laptopa,także jakoś się odezwę.A teraz muszę się iść pakować i córce przygotować mundurki do szkoły na trzy dni,bo faceci niestety muszą mieć wszystko podstawione pod nos ;-)

Do góry