reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Hej dziewczyny. Gratuluje udanych wizyt. Najważniejsze że wszystko jest oki. Agnieszka77 nie martw się glukozą, będzie dobrze.
Zazdrosze Wam badań usg :) Ja mam teraz wizytę 25 marca dopiero.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczyny.Byłam dziś u gina i niestety dostałam skierowanie do szpitala:-:)-:)-( Nawet mnie nie zbadał,od razu powiedział mi,że wynik wskazuje na cukrzycę ciążową i muszą mnie w szpitalu dokładnie przebadać,aby potwierdzić lub wykluczyć cukrzycę:-( i ewentualnie wtedy dieta. Niby mam na 3 dni iść,tego się będę trzymać.:-:)-:)-(Także jutro rano idę na oddział:-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie smutaj się tak, moze faktycznie po 3 dniach Cie wypuszczą.
Aguś bądź dobrej myśli
trzymam kciuki

Trzymaj się Aga , na pewno wszystko będzie dobrze,bratowa miała tez cukrzyce i była na kilka dni w szpitalu, ale tylko musiała mieć mała dietę i wszystko było Ok. U Ciebie też na pewno tak będzie:tak:

Agnieszka trzymaj się. Wizyta w szpitalu żadna przyjemność ale porządnie Cie przebadają i obyś w niedziele mogła pomknąć na spotkanie majówek

reklama
Dzięki dziewczyny,mam nadzieję ,ze tak będzie.Dostanę do szpitala laptopa,także jakoś się odezwę.A teraz muszę się iść pakować i córce przygotować mundurki do szkoły na trzy dni,bo faceci niestety muszą mieć wszystko podstawione pod nos ;-)

Do góry