reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Dzięki dziewczyny,mam nadzieję ,ze tak będzie.Dostanę do szpitala laptopa,także jakoś się odezwę.A teraz muszę się iść pakować i córce przygotować mundurki do szkoły na trzy dni,bo faceci niestety muszą mieć wszystko podstawione pod nos ;-)
Aga trzymaj się, będzie dobrze. Przynajmniej przez te 3 dni porobią Ci wszystkie badania ;)
No a skoro będziesz miała laptopa to się odzywaj na bieżąco.
Pozdrowionka.

reklama
Hej dziewczyny. Gratuluje udanych wizyt. Najważniejsze że wszystko jest oki. Agnieszka77 nie martw się glukozą, będzie dobrze.
Zazdrosze Wam badań usg :) Ja mam teraz wizytę 25 marca dopiero.
Ola u kogo prowadzisz ciążę? dopiero zajarzyłam, że jesteś z Białego ;-)

Dzięki dziewczyny,mam nadzieję ,ze tak będzie.Dostanę do szpitala laptopa,także jakoś się odezwę.A teraz muszę się iść pakować i córce przygotować mundurki do szkoły na trzy dni,bo faceci niestety muszą mieć wszystko podstawione pod nos ;-)
Agnieszka powodzenia.. kciuki zaciśnięte :yes:

Witam dziewczyny.Byłam dziś u gina i niestety dostałam skierowanie do szpitala:-:)-:)-( Nawet mnie nie zbadał,od razu powiedział mi,że wynik wskazuje na cukrzycę ciążową i muszą mnie w szpitalu dokładnie przebadać,aby potwierdzić lub wykluczyć cukrzycę:-( i ewentualnie wtedy dieta. Niby mam na 3 dni iść,tego się będę trzymać.:-:)-:)-(Także jutro rano idę na oddział:-:)-:)-(

Agnieszka to może i lepiej że pójdziesz jutro do szpitala zrobią ci wszystkie badania i nie będziesz się niepotrzebnie denerwować...trzymaj się i odezwij się co ci powiedzieli...

dziewczyny bardzo Was prosze o to zebyscie nie cytowaly chwilowo poprzednich postow z tego watku bo wyswietlaja sie ze zlym tematem. zmodyfikowalam znowu temat i kolejne posty po moim powinny byc juz ok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wizytę mam jutro na 18.00... tzn. jestem czwarta na tę godzinę, bo po 18.00 to już zapisują ale babeczki nadliczbowe. Ja się tylko zastanawiam ile będę musiała się męczyć na poczekalni z tym moim zawalonym kinolem, w domu ledwo dycham a co dopiero gdzieś do ludzi wyjść.....
Czizas cieknę z każdej strony: między nogami mokro i jeszcze ta cholerna dowcipna Luteina, moje piersi to już mleczna dolina, i jeszcze katar połączony z łzawieniem :baffled:
Nie czuję się :sorry2:

Wizytę mam jutro na 18.00... tzn. jestem czwarta na tę godzinę, bo po 18.00 to już zapisują ale babeczki nadliczbowe. Ja się tylko zastanawiam ile będę musiała się męczyć na poczekalni z tym moim zawalonym kinolem, w domu ledwo dycham a co dopiero gdzieś do ludzi wyjść.....
Czizas cieknę z każdej strony: między nogami mokro i jeszcze ta cholerna dowcipna Luteina, moje piersi to już mleczna dolina, i jeszcze katar połączony z łzawieniem :baffled:
Nie czuję się :sorry2:
Magda no to faktycznie nie ciekawie....może przepuszczą cię pacjenci jutro w tej kolejce...

Agnieszka, mocno trzymam kciuki by wszystko było w porządku :-) Ty sie dziewczyno namęczysz, cała ciąża pod górkę, ale głowa do góry, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

reklama
A ja mam jutro wizytę u dentysty i już się nią denerwuje a co dopiero będzie jutro to nawet nie chcę myśleć

Do góry