reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Widze ze mi to calkiem inaczej szlo z ta glukoza pierw pobrala mi krew z zyly po 45 min mnie zawolala na wypicie glukozy byla dobra:eek: :-) a pozniej po 2 godzinach znow z zyly krew mi pobierala a nie z palca dziwne ja bym wolala z palca bo mnie dwa razy w to samo miejsce kula:-( ale cale szczescie juz po wszystkim zostal mi tylko jakis panel z pochwy nawet nie wiem co to:eek:

reklama
Katagorka lepiej jedź do szpitala:tak:
Ja byłam po poniedziałkowej wizycie u ginki od wczoraj w szpitalu na badaniach. Glukozę musiałam powtórzyć, a tą 75g robią tylko na oddziale, więc wyjścia nie miałam.
Porobili mi chyba wszystkie możliwe badania i wszystko w normie :-D, a najważniejsze, że ta druga glukoza wyszła ok. (na czczo-88, po 1 godz - 167, a po 2 - 125) :-D, czyli cukrzycy nie ma :-D:-D:-D:-D
Na ciśnienie dostałam tabletki i dzisiaj już miałam 120/80.
Wczoraj zrobili mi też KTG, żeby sprawdzić czy skurczy nie ma. Dzidzia tak szalała, że co chwilę było słychać jak kopie w słuchawkę od badania :-D
No i wieczorem miałam robione USG. Dzidzia ma ok. 1000 gram, więc jest akurat. Tak szalała, że nie można było przez jakiś czas pomiarów porobić. No, ale wreszcie coś tam pokazała i prawdopodobnie będzie CÓRECZKA :-D:-D:-D:-D

Madziamadiza- GRATULACJE!!!!
Bali, dla mnie pobieranie krwi jest najgorsze na świecie- może dlatego że u mnie żył nie widać w ogóle! .......jak dowiedziłam się, że w tym miesiącu nie muszę, normalnie szlałam z radości!:tak:

Bali, dla mnie pobieranie krwi jest najgorsze na świecie- może dlatego że u mnie żył nie widać w ogóle! .......jak dowiedziłam się, że w tym miesiącu nie muszę, normalnie szlałam z radości!:tak:
ja miałam takie wakacje od początku grudnia, lekarz mi odpuścił, ale się skończyło :szok:

Dziękuję Dziewczyny :-D
Bali na pocieszenie powiem Ci, że miałam wczoraj krew pobieraną 6 razy i to za każdym razem z innej żyły, a raz z palca - da się przeżyć :tak:;-)

Jeszcze raz gratuluje coreczki! Czy coreczek???Madziamadzia, u ciebie to nie sa blizniaczki jednojajowe? Patrzac na twoj suwaczek i cos mi swita, tylko nie jestem pewna czy dobrze... No i gratuluje dobrch wynikow z glukozy.

reklama
Do góry