reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

I po wizycie:-) Mały zdrowy, waży 900 gram, a ja przytyłam 5,5 kg. Na zdjęciu buźka mojego syneczka, z prawej strony profilem, noskiem w lewo. To na środku to pępowina;-) A na dole noga, hihihi
nikita super, a mały jakiś słodziak:-)
5,5, kg od początku ciąży? ładnie, ładnie

reklama
dzieki Aga:-) Nacieszyć się nie mogę, leżałam pod tym usg chyba z pół godziny, to jest kadr filmiku. Filmiki mam 4 po kilkanaście sekund. Akurat się kurna nie nagrywało jak mały słodko ziewał, taaaka paszcza się otwarła że łoo:-D

super dziewczyny, że wizyty udane..
shyangel babka zakręcona jak ruski termos.. niezły ubaw :-D
komi ja się wcale nie dziwię, że masz na + tylko 5 kg skoro taka z Ciebie chudzina :-p
nikita świetna fotka :-)

hej:) wczoraj wróciłam ze szpitala po 21:( dostałam dwie kroplówki przeciwbólowa i jakas rozkurczową na ta kolke chcieli mnie juz wczoraj zostawić na oddziale patologi.. ale stwierdziłam że może mi przejdzie po tych kroplówkach i przespie noc w domu i tak srednio spalam do 3 w nocy a potem znow zaczelo boleć, teraz sie zastanawiam co zrobić?? bo kazali mi przyjechac jak tak bedzie dzis do poludnia i zostawia mnie na 3 dni minimum na oddziele wprowadza jakies antybiotyki itd. ahhh boje sie... bo ja mam tyle egzaminow do zaliczenia itd a jak ja sie naucze tego w szpotalu i wogole

Jedź do szpitala, dziewczyno!!!! Zdrowie i dzidziuś teraz najważniejsze, poza tym egzamin można ostatecznie przełożyć. A poza tym w szpitalu będziesz się nudzić jak mops, bo nic nie będziesz mogła robić poza leżeniem, więc wtedy się pouczysz...

katagorka ale się porobiło. Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku:tak:. A notatki możesz wziąśc ze sobą do szpitala, ja jak leżałam, to wzięłam ze sobą laptopa i spokojnie się uczyłam jak dziewczyny spały.

reklama
Jedź do szpitala, dziewczyno!!!! Zdrowie i dzidziuś teraz najważniejsze, poza tym egzamin można ostatecznie przełożyć. A poza tym w szpitalu będziesz się nudzić jak mops, bo nic nie będziesz mogła robić poza leżeniem, więc wtedy się pouczysz...
katagorka popieram oleśke najważniejsze jest zdrowie Twojego maluszka i Twoje a egzaminy nie zając i nic sie nie stanie a sadze nawet ze egzaminatorzy inaczej na to spojrza jak bedziesz miała wypis ze szpitala. A w szpitalu rzeczywiście bedsziesz sie nudzić więc weż sobie materiały. I nie zastanawiaj się Ty i Dziecko ważniejsze.

Do góry