reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

no ja to w ogóle się nie będę wypowiadać, bo nic nie obserwowałam, testy owu robiłam kiedy mi się chciało i były białe, jedyne co to miałam óle podbrzusza we wtorek ale kij wi, czy to było powiązane z owulką. Więc nie mam pojecia :D ale będę się trzymać tego, że dziś 3dpo, raczej później owulki nie miałam niż ten piątek

Z tego co pamiętam - ale nie zapisywałam tego to np. śluz płodny miałam chyba tylko w poniedziałek czy jakoś w niedzielę 🤔 generalnie 1-2 dni więc też jakoś słabo. Co do bólu brzucha to głównie mnie bolał tak 6-13 lipca. Dzisiaj mnie trochę boli, ale mam wrażenie że to też wina stresu. Nie powiem żałuję, że się wkurzyłam i nie poszłam tak jak planowałam w środę i w piątek na USG bo bym miała jasność co i jak, a tak jest ja mówisz, to może być zarówno 7dpo jak i 5dpo albo w ogóle mogło owulacji nie być bo coś się zjebało 🤷‍♀️

No ale spadająca temperatura nie rokuje dobrze 😔 tak czy siak

reklama
Ja nawet fabrycznej kreski nigdy nie miałam 😔😃 nawet nie wiem jakie to uczucie 🤪
Ale fabryczne robią straszne historie dla psychiki - oby ich jak najmniej!!

Nie pamiętam kto więc nie oznaczę, ale ktoś miał takie mocne kreski na nim chyba w czerwcu i ciąży z tego nie było. Także ja byłabym ostrożna z gratulacjami :) po prostu. Wiadomo, że jak ciąża jest to pokazują też ciąże, no ale jak jej nie ma to często też ta kreska jest :D

U mnie dziś nawet na płytkowym pinku czysto, ale również lubią mieć kreskę testową - od razu mówię nie smutać, bo ja jestem max. 7dpo :p także była większa szansa na jednorożca niż na II kreskę :)
No jasne, pewnie są takie dowody anegdotyczne. Ja mówię tylko i wyłacznie ze swojego doswiadczenia, bo też trudno mi wypowiadać się o testach zrobionych przez kogoś innego, bo przy nich nie byłam :D

Nie chce robić testów w pracy, muszę poczekać do powrotu. Albo najlepiej do rana. Zrobię test i betę i dam znać :)
@ póki co nie mam 🤷🏼‍♀️ Ale ostatni pink robiłam w sobotę i było bielej niż przed, wiec raczej historia nie zakończy się happy endem :p

Nie chce robić testów w pracy, muszę poczekać do powrotu. Albo najlepiej do rana. Zrobię test i betę i dam znać :)
@ póki co nie mam 🤷🏼‍♀️ Ale ostatni pink robiłam w sobotę i było bielej niż przed, wiec raczej historia nie zakończy się happy endem :p
A ja myślę, i też tego życzę, że jesteś 😊

No jasne, pewnie są takie dowody anegdotyczne. Ja mówię tylko i wyłacznie ze swojego doswiadczenia, bo też trudno mi wypowiadać się o testach zrobionych przez kogoś innego, bo przy nich nie byłam :D
Może rzeczywiście krzywo nasikałam... :errr: Dla mnie może to było bardziej anegdotyczne, ale dla kogoś może to stanowić lekką traumę, jeśli to np. jedyny wykonany test jakiejś dziewczyny... :-)

Dziewczyny jak oceniacie wiarygodność testów facelle? Wzięłam jeden z ciekawości, jak robiłam zakupy w ubiegłym tygodniu.
Jutro mam termin spodziewanej @, w piątek beta 0,9, dzisiaj zrobiłam test, żeby w sumie wykorzystać go.
A moim oczom ukazała się kreseczka 🤔 nie miałam już sisi, żeby sprawdzić na pinku. Nie za bardzo wiem co o tym myśleć, zaluje teraz ze nie zrobiłam akurat ten test 😏
Wygląda na pozytywny, przy takiej kresce warto sprawdzić betą. 🤞🤞
A ja myślę, i też tego życzę, że jesteś 😊
I ja też tak myślę i tego Ci życzę .
No więc u mnie sprawa wygląda tak, rano obudzilam się ze zgagą, katarem i kaszlem, oraz bólem głowy, nasikalam do sloika i czekalam na testy, nie dawno był kurier, zrobilam tescik i wygląda na negatywny.
Po rozpakowaniu go widzę cien kreski, ale jesli mialaby byc prawdziwa, to jutro czyli w dniu @ musialaby byc widoczna na zdjęciu wyraznie. Więc jak zwykle nic nie myślę, powtarzam- nie wkrecaj sobie nie wkręcaj - i jutro juz zrobię go odrazu po wstaniu z lozka. Nie czuje sie wogole okresowo ani ciążowo, nie mam boli cycka ani brzucha, nic. Jestem tylko zirytowana i przeziebiona.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie mam Cię na liście to testowania. Nie zapisywałaś się, czy przegapiłam? :)

Ogólnie dziewczyny jak któraś chce się wpisać to najlepiej oznaczajcie mnie bo jednak gdzieś w tych różnych postach mogę przegapić :) tylko ostrzegam, że potem dopytuję i wywołuję ;)

@Zielona2426 @Co.ma.byc @Malinowa_chmurka @Mikimka @Harinka jakieś zmiany u was?

@asiakyupl @Ania070 testowałyście dzisiaj? :)
Ja to robiłam Jeszcze 1 test w tamtym tygodniu ale nic nie wyszło a. okresu dalej nie ma 🫤

Do góry