reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Cześć, czy miała któraś z was może doczynienia z testem "super czuły BEJBI'? Czy którąś z was oszukał?? Zrobiłam wczoraj po południu po ok 12 min 2 kreski, dziś rano inny test i negatyw. Co myślicie??

Załączniki

• IMG_20220713_083758.jpg
    IMG_20220713_083758.jpg
    478,8 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Cześć, czy miała któraś z was może doczynienia z testem "super czuły BEJBI'? Czy którąś z was oszukał?? Zrobiłam wczoraj po południu po ok 12 min 2 kreski, dziś rano inny test i negatyw. Co myślicie??

Myślę, że czytanie instrukcji przez kogoś kto chce mieć dziecko powinno być w jego możliwościach.
Czy tam jest napisane, żeby odczytać test po 12 minutach?

Myślę, że czytanie instrukcji przez kogoś kto chce mieć dziecko powinno być w jego możliwościach.
Czy tam jest napisane, żeby odczytać test po 12 minutach?
Ale tez tutaj jedna z mam zrobila test i nic nie bylo, a jak wstala po powrocie do lozka po jakimś czasie tez zobaczyla kreske i bingo... z tym, ze kolejny jej test faktycznie wyszedł pozytywny... ja zrobilabym betę, chociaz jak mi po czasie wyszla kreska , to beta byla <0,1 więc nie nastawialabym się 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ale tez tutaj jedna z mam zrobila test i nic nie bylo, a jak wstala po powrocie do lozka po jakimś czasie tez zobaczyla kreske i bingo... z tym, ze kolejny jej test faktycznie wyszedł pozytywny... ja zrobilabym betę, chociaz jak mi po czasie wyszla kreska , to beta byla <0,1 więc nie nastawialabym się 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Tak, prawda, takie wyjatki sie zdarzają, ale prawda jest taka, że testu po czasie sie nie odczytuje. Jeśli wyszedl po czasie pozytywny traktujemy to jak przypadek i nie ma co mowic, ze kolezanka tak miala bo potem wlasnie tworza sie forumowe legendy - ze test odczytany po 10 minutach może być ważny- nie może. Taki test jest do kosza i nie powinno sie go odczytywac bez wzgledu na to czy jakas koleznka, matk czy siostra tak miala :)

Hej, tydzień temu miałam bladą kreseczkę, a dziś dostałam okres. Kolejne testy wyszły negatywne. Także lipiec to nie mój miesiąc:(

Do góry