reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Potwierdzić można z którego jajnika była owulacja ale nie który jajowód przejął komórkę 😊
Lewy jest przyrośnięty do macicy i akurat na 100% niedrożny. Co do prawego jajowodu to niby lekarz twierdzi, że oba udrażniał ale szans nie widział. Lewy całkowita niedrożność a prawy mówił że taki sobie jest. Obie ciąże z prawego jajnika więc raczej można mieć pewność tutaj, że prawy jajowód 🥰

reklama
Lewy jest przyrośnięty do macicy i akurat na 100% niedrożny. Co do prawego jajowodu to niby lekarz twierdzi, że oba udrażniał ale szans nie widział. Lewy całkowita niedrożność a prawy mówił że taki sobie jest. Obie ciąże z prawego jajnika więc raczej można mieć pewność tutaj, że prawy jajowód 🥰

Jest taka głupia teoria, że z prawego jajnika są zawsze chłopcy. Ciekawe czy się Ci sprawdzi :D

Będzie kolejny biochem. Mam dosyć. Czekam na bete ale test zjaśniał. Beta ze środy 106, wczoraj testy ladnie przyciemniały a dziś gorsze niż 2 dni temu. Ewidentny spadek bety lub minimalny tylko wzrost...znowu to samo

Będzie kolejny biochem. Mam dosyć. Czekam na bete ale test zjaśniał. Beta ze środy 106, wczoraj testy ladnie przyciemniały a dziś gorsze niż 2 dni temu. Ewidentny spadek bety lub minimalny tylko wzrost...znowu to samo
spokojnie testy się różnie wybarwiają i nie świadczą o przyroście. Zrób betę i wtedy zobaczysz

Jesteś taka doświadczona, dajesz rady innym a nadal nie wiesz, że testami przyrostów się nie sprawdza? Jest kreska? Jest. Tylko beta mówi o tym czy przyrost jest ok.

reklama
Jesteś taka doświadczona, dajesz rady innym a nadal nie wiesz, że testami przyrostów się nie sprawdza? Jest kreska? Jest. Tylko beta mówi o tym czy przyrost jest ok.
Po tylu przejsciach juz głupieje taka jestem zestresowana. Robie testy po 3 razy dziennie kilku firm bo sie tak boje. No i co nawet wczoraj w poludnie ciemna krecha a dzis taka jak ze 3 dni temu. Teraz to ja juz nic nie wiem. Załamie sie juz calkiem jak znowu to samo bedzie. Nie mam juz nerwow na to. Tak bardzo pragne dziecka a znowu to samo

Do góry