olka11135
Fanka BB :)
Ja to robiłam Jeszcze 1 test w tamtym tygodniu ale nic nie wyszło a. okresu dalej nie ma
A jesteś pewna kiedy była owulacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to robiłam Jeszcze 1 test w tamtym tygodniu ale nic nie wyszło a. okresu dalej nie ma
Może rzeczywiście krzywo nasikałam... Dla mnie może to było bardziej anegdotyczne, ale dla kogoś może to stanowić lekką traumę, jeśli to np. jedyny wykonany test jakiejś dziewczyny... :-)
Wygląda na pozytywny, przy takiej kresce warto sprawdzić betą.
I ja też tak myślę i tego Ci życzę .
No więc u mnie sprawa wygląda tak, rano obudzilam się ze zgagą, katarem i kaszlem, oraz bólem głowy, nasikalam do sloika i czekalam na testy, nie dawno był kurier, zrobilam tescik i wygląda na negatywny.
Po rozpakowaniu go widzę cien kreski, ale jesli mialaby byc prawdziwa, to jutro czyli w dniu @ musialaby byc widoczna na zdjęciu wyraznie. Więc jak zwykle nic nie myślę, powtarzam- nie wkrecaj sobie nie wkręcaj - i jutro juz zrobię go odrazu po wstaniu z lozka. Nie czuje sie wogole okresowo ani ciążowo, nie mam boli cycka ani brzucha, nic. Jestem tylko zirytowana i przeziebiona.
Pokazują kreski, ale fabryczne. Taka kreska, to raczej nie pomyłka leć na beteJutro rano pójdę. Pracuje w szpitalu i jutro ma być pielęgniarka, która super krew pobiera. Po piątkowym pobraniu na mieście do teraz boli mnie ręka z drugiej strony wolałabym, żeby absolutnie nikt nic nie wiedział.
Mam mętlik w głowie, podobno te testy pokazuja kreski nawet jak nie ma ciąży dlatego pytam tez o Wasze doświadczenia. Poza tym, czuje się typowo na okres, wiec mocno nie będę zaskoczona jak jutro dostanę. Jakoś mi emocje opadły chyba i zeszłam na ziemie
Ależ jestem ciekawaPokazują kreski, ale fabryczne. Taka kreska, to raczej nie pomyłka leć na bete
Ależ jestem ciekawa
Zapowiedziałam sie już na jutro rano, ale to możliwe żeby w piątek było 0,9 a teraz byłoby więcej? W kalendarzyku mam date owulacji 5.07, ale wydaje mi się ze 7-8.07 powinna być owulacja, ale sprawdzałam ją na testach owulacyjnych (pierwszy raz), wiec to chyba trochę jak wróżenie z fusów. W każdym razie dzisiaj dzień w pracy stracony, bo ciężko jest skupić się
Moim zdaniem z 5.07 spokojnie kreska mogła dopiero wyjść, zanim doszło do zapłodnienia mija 12h do 24h, a w każdym artykule na temat testowania, jest napisane ze przedzial jest 8-14 dni na implantację, od momentu owulacji i najpewniej jest testować 1 dnia wystąpienia kolejnego @.Ależ jestem ciekawa
Zapowiedziałam sie już na jutro rano, ale to możliwe żeby w piątek było 0,9 a teraz byłoby więcej? W kalendarzyku mam date owulacji 5.07, ale wydaje mi się ze 7-8.07 powinna być owulacja, ale sprawdzałam ją na testach owulacyjnych (pierwszy raz), wiec to chyba trochę jak wróżenie z fusów. W każdym razie dzisiaj dzień w pracy stracony, bo ciężko jest skupić się
O niee@olka11135 poproszę o wpisanie