To, że nie było żadnej kreski wcale nie oznacza, że byłaś już po owu.Dziewczyny, czy miałyście może negatywne testy owulacyjne a mimo tego potwierdzoną owulację np. monitoringiem? Dziwna sytuacja u mnie wystąpiła, we wtorek wróciliśmy z krótkiego urlopu (13 dc), zrobiłam test i pokazał ducha drugiej kreski. Wczoraj - 14 dc drugiej kreski w ogóle nie było, co oznaczałoby że już jest po owu… Na wyjezdzie nie miałam jak testować, więc uznałam że skoro w zeszłym cyklu wyłapałam owulację 15dc to tym razem idealnie się wstrzelę… stosunek był 12 i 13 dc więc starania marne śluz płodny mam cały czas, biorę wiesiołka, wczoraj dosłownie się ze mnie lała woda w ciągu dnia! Wiem, że nikt nie jest wróżką i cieżko stwierdzić co się wydarzyło. Chyba zakładam cykl bezowulacyjny albo jakimś cudem owu była 2-3 dni wcześniej niż zwykle
Aaa dodam jeszcze że zawsze dzień po owu zaczynały mnie boleć piersi, tym razem nic takiego nie czuję
reklama
Sarenka1993
Fanka BB :)
to byłaby idealna sytuacja dla mnie co miesiąc proszę Starego żeby zrobił tak żebym już nie dostała okresuNie wiem czy się liczy bo nie miałam potwierdzonej monitoringiem, ale ciążą
To, że nie było żadnej kreski wcale nie oznacza, że byłaś już po owu.
Zobacz załącznik 1419288
U mnie jest tak, od 3 dni biel wizira, nawet ducha nie widać… przed chwilą siknęłam znowu i to samo
Załączniki
Ja tam ducha widzę. Na pewno zle zdjęcia robisz, te linie zawsze musza być w dobrym miejscu, inaczej apka nie ogarnia. Tak czy inaczej, to ze testy są słabe nie mówią o niczym. Możesz mieć owu jeszcze np za 5 dni.to byłaby idealna sytuacja dla mnie co miesiąc proszę Starego żeby zrobił tak żebym już nie dostała okresu
U mnie jest tak, od 3 dni biel wizira, nawet ducha nie widać… przed chwilą siknęłam znowu i to samo
Sarenka1993
robię zdjęcia zawsze w sposób automatyczny, aplikacja sama oznacza „kształt” tzn ramkę tych testów. Zawsze jak był pik to pokazywało ładnie… No nic, mam jeszcze 2 testy, będę obserwować śluz i polecimy na żywiołJa tam ducha widzę. Na pewno zle zdjęcia robisz, te linie zawsze musza być w dobrym miejscu, inaczej apka nie ogarnia. Tak czy inaczej, to ze testy są słabe nie mówią o niczym. Możesz mieć owu jeszcze np za 5 dni.
królowa_kresek😉🙃
Kochaj się co dwa dni do 7 dni przed okresem i z glowy miej te piki...robię zdjęcia zawsze w sposób automatyczny, aplikacja sama oznacza „kształt” tzn ramkę tych testów. Zawsze jak był pik to pokazywało ładnie… No nic, mam jeszcze 2 testy, będę obserwować śluz i polecimy na żywioł
olka11135
Kochaj się co dwa dni do 7 dni przed okresem i z glowy miej te piki...
Jak mam cykle raz 30 dni, raz 60 dni a raz 180 dni to kiedy mam 7 dni przed okresem?
agutek_
A mierzysz sobie temperaturę robiąc jednocześnie testy i dodajesz je do apki? Ja teraz widzę na swoim przykładzie, że temp. jest bardziej miarodajna w połączeniu z testami owuto byłaby idealna sytuacja dla mnie co miesiąc proszę Starego żeby zrobił tak żebym już nie dostała okresu
Sarenka1993
nie mierzę temperatury, ponieważ budzę się i wstaję o różnych godzinachA mierzysz sobie temperaturę robiąc jednocześnie testy i dodajesz je do apki? Ja teraz widzę na swoim przykładzie, że temp. jest bardziej miarodajna w połączeniu z testami owu
królowa_kresek😉🙃
Eeeee się ty sie kochaj przez 173 dni co 2 dzienJak mam cykle raz 30 dni, raz 60 dni a raz 180 dni to kiedy mam 7 dni przed okresem?
reklama
Nel331
Ja tak miałam. Testy negatywne a gin potwierdzał owuDziewczyny, czy miałyście może negatywne testy owulacyjne a mimo tego potwierdzoną owulację np. monitoringiem? Dziwna sytuacja u mnie wystąpiła, we wtorek wróciliśmy z krótkiego urlopu (13 dc), zrobiłam test i pokazał ducha drugiej kreski. Wczoraj - 14 dc drugiej kreski w ogóle nie było, co oznaczałoby że już jest po owu… Na wyjezdzie nie miałam jak testować, więc uznałam że skoro w zeszłym cyklu wyłapałam owulację 15dc to tym razem idealnie się wstrzelę… stosunek był 12 i 13 dc więc starania marne śluz płodny mam cały czas, biorę wiesiołka, wczoraj dosłownie się ze mnie lała woda w ciągu dnia! Wiem, że nikt nie jest wróżką i cieżko stwierdzić co się wydarzyło. Chyba zakładam cykl bezowulacyjny albo jakimś cudem owu była 2-3 dni wcześniej niż zwykle
Aaa dodam jeszcze że zawsze dzień po owu zaczynały mnie boleć piersi, tym razem nic takiego nie czuję