Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w takie upały to ja nie mam w ogóle ochoty się bzykać xD lepię się sama do siebie to do chłopa już mi się nie chce ale prawda jest taka, że my tylko w potencjalnie płodne, a potem już jest czekanie na test od 10 dpo i wielki stres ten cykl już spisalam na straty, bo nawet jeśli owu się przesunęła o 2-3 dni to nie ma szans że te jego biedne upośledzone plemniki przeżyły…No dlatego wedlug mnie testy owu to o kant dupy można tluc. Jak sie czlowiek bzyka caly cykl no to nie ma to znaczenia. A i yak jak widać wychodzi am nich różnie. Juz lepiej ta temperature mierzyć
Ja to juz nawet nie mam sily myśleć i analizować bzykalismy sie w różnych konfiguracjach i nigdy nic nie bylo więc i tak podchodze bez nadziei do kazdego cykluw takie upały to ja nie mam w ogóle ochoty się bzykać xD lepię się sama do siebie to do chłopa już mi się nie chce ale prawda jest taka, że my tylko w potencjalnie płodne, a potem już jest czekanie na test od 10 dpo i wielki stres ten cykl już spisalam na straty, bo nawet jeśli owu się przesunęła o 2-3 dni to nie ma szans że te jego biedne upośledzone plemniki przeżyły…
Ja coś widzę, ale baaaardzo delikatnie coś się próbuje przebićHej kobietki,
Potrzebuję Waszego oka. Czy mnie oczy mylą, czy tam jest druga kreska?
pojutrze powtórzę test.
Zobacz załącznik 1421323
To zrobię jeszcze jutro na czczo. Zrobiłam dziś, bo czesto chodzę siku, jest mi gorąco w policzki i ogólnie czuję się dziwnie. I tak mnie podkusiło. Dam znać jutro, trzymajcie kciukiJa coś widzę, ale baaaardzo delikatnie coś się próbuje przebić
Cos tu sie kroi.Hej kobietki,
Potrzebuję Waszego oka. Czy mnie oczy mylą, czy tam jest druga kreska?
pojutrze powtórzę test.
Zobacz załącznik 1421323