Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyjmij to jako wyzwanie Testowanie przed TobąJakiś krwawy ten lipiec się zrobił
No tak jak mówiłam nie czułam tego mimo dobrych wieści u ginaO niee
Oby druga połowa miesiąca była odbiciem lustrzanym początku lipcaJakiś krwawy ten lipiec się zrobił
Juz jakaś nadzieja sie pojawiaJuż jestem w domu także mogę napisać co i jak. Oba jajowody były niedrożne i jeden został dziś udrożniony. Jak nie zajdę w ciążę przez 2-3 miesiące to udrożnią mi drugi. Za miesiąc kolejna wizyta w szpitalu i badanie HSP. Pisałam też wcześniej na forum o wynikach męża z badania nasienia.. Po wstępnej konsultacji są dobre, ale idzie dziś do lekarza to mam nadzieję że dowiemy się co zaradzić na niskie pH.
Coś przebija, przynajmniej ja widzęWróciłam do domu, zrobiłam dwa testy (strumieniowy i płytkowy). Są takie ledwo zauważalne kreski, ale wybitnie jasne. Czekam do jutra
Jest super kreskaWróciłam do domu, zrobiłam dwa testy (strumieniowy i płytkowy). Są takie ledwo zauważalne kreski, ale wybitnie jasne. Czekam do jutra
Ja to raczej dołączę do tej krwawej częściPrzyjmij to jako wyzwanie Testowanie przed Tobą
Wróciłam do domu, zrobiłam dwa testy (strumieniowy i płytkowy). Są takie ledwo zauważalne kreski, ale wybitnie jasne. Czekam do jutra