schatzi
Moderator
Tak tez mi się wydajeNie nastawiałabym się niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tez mi się wydajeNie nastawiałabym się niestety
Też słyszałam, że te testy lubią fałszować, ale z drugiej strony też mogą faktycznie dawać pozytywny wynikDziewczyny jak oceniacie wiarygodność testów facelle? Wzięłam jeden z ciekawości, jak robiłam zakupy w ubiegłym tygodniu.
Jutro mam termin spodziewanej @, w piątek beta 0,9, dzisiaj zrobiłam test, żeby w sumie wykorzystać go.
A moim oczom ukazała się kreseczka nie miałam już sisi, żeby sprawdzić na pinku. Nie za bardzo wiem co o tym myśleć, zaluje teraz ze nie zrobiłam akurat ten test
Wydaje mi się, że wszystkie testy są podobnie wiarygodne w zakresie wyraźnych kresek facelle cieszy się złą sławą ale też no bez jaj, robiłam tysiac razy i raz miałam cień cienia, który nie okazal się ciążą. A to nie jest cień cienia tylko normalna krecha. Po cichu gratulujęDziewczyny jak oceniacie wiarygodność testów facelle? Wzięłam jeden z ciekawości, jak robiłam zakupy w ubiegłym tygodniu.
Jutro mam termin spodziewanej @, w piątek beta 0,9, dzisiaj zrobiłam test, żeby w sumie wykorzystać go.
A moim oczom ukazała się kreseczka nie miałam już sisi, żeby sprawdzić na pinku. Nie za bardzo wiem co o tym myśleć, zaluje teraz ze nie zrobiłam akurat ten test
faktycznie ta kresa bardzo wyraźna jak na fejk... no ale ja nie ufam facelle, mnie też kiedyś oszukał. Ale nie aż tak nie możesz dziś zrobić jakiegoś innego, skoro beta dopiero jutro?Dziewczyny jak oceniacie wiarygodność testów facelle? Wzięłam jeden z ciekawości, jak robiłam zakupy w ubiegłym tygodniu.
Wydaje mi się, że wszystkie testy są podobnie wiarygodne w zakresie wyraźnych kresek facelle cieszy się złą sławą ale też no bez jaj, robiłam tysiac razy i raz miałam cień cienia, który nie okazal się ciążą. A to nie jest cień cienia tylko normalna krecha. Po cichu gratuluję
Kurde, w sumie miedzy nami był 1 dzień różnicy w okresie, a ja jestem dziś weług kalendarza 3 dni poNie pamiętam kto więc nie oznaczę, ale ktoś miał takie mocne kreski na nim chyba w czerwcu i ciąży z tego nie było. Także ja byłabym ostrożna z gratulacjami po prostu. Wiadomo, że jak ciąża jest to pokazują też ciąże, no ale jak jej nie ma to często też ta kreska jest
U mnie dziś nawet na płytkowym pinku czysto, ale również lubią mieć kreskę testową - od razu mówię nie smutać, bo ja jestem max. 7dpo także była większa szansa na jednorożca niż na II kreskę
Kurde, w sumie miedzy nami był 1 dzień różnicy w okresie, a ja jestem dziś weług kalendarza 3 dni po
faktycznie ta kresa bardzo wyraźna jak na fejk... no ale ja nie ufam facelle, mnie też kiedyś oszukał. Ale nie aż tak nie możesz dziś zrobić jakiegoś innego, skoro beta dopiero jutro?
Dzień dobry. Czy ktoś chciałby porozmawiać o bardzo wyraźnych kreskach, które "nie mogą być fejkiem" ? ;-)Nie pamiętam kto więc nie oznaczę, ale ktoś miał takie mocne kreski na nim chyba w czerwcu i ciąży z tego nie było. Także ja byłabym ostrożna z gratulacjami po prostu. Wiadomo, że jak ciąża jest to pokazują też ciąże, no ale jak jej nie ma to często też ta kreska jest
U mnie dziś nawet na płytkowym pinku czysto, ale również lubią mieć kreskę testową - od razu mówię nie smutać, bo ja jestem max. 7dpo także była większa szansa na jednorożca niż na II kreskę
no ja to w ogóle się nie będę wypowiadać, bo nic nie obserwowałam, testy owu robiłam kiedy mi się chciało i były białe, jedyne co to miałam óle podbrzusza we wtorek ale kij wi, czy to było powiązane z owulką. Więc nie mam pojecia ale będę się trzymać tego, że dziś 3dpo, raczej później owulki nie miałam niż ten piątekU mnie nie wiadomo bo FLO uważa, że owu było w środę. A inny kalendarzyk że w poniedziałek.
I każda opcja jest możliwa bo w poniedziałek na usg pęcherzyk miał 21mm