reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Dziewczyny jak oceniacie wiarygodność testów facelle? Wzięłam jeden z ciekawości, jak robiłam zakupy w ubiegłym tygodniu.
Jutro mam termin spodziewanej @, w piątek beta 0,9, dzisiaj zrobiłam test, żeby w sumie wykorzystać go.
A moim oczom ukazała się kreseczka 🤔 nie miałam już sisi, żeby sprawdzić na pinku. Nie za bardzo wiem co o tym myśleć, zaluje teraz ze nie zrobiłam akurat ten test 😏
Też słyszałam, że te testy lubią fałszować, ale z drugiej strony też mogą faktycznie dawać pozytywny wynik 😊
Tez bym się za szybko nie cieszyła ale skoro jutro masz możliwość zrobić betę to trzeba czekać do jutra. Oby beta była już prawdziwie pozytywna 🤞🤞

Dziewczyny jak oceniacie wiarygodność testów facelle? Wzięłam jeden z ciekawości, jak robiłam zakupy w ubiegłym tygodniu.
Jutro mam termin spodziewanej @, w piątek beta 0,9, dzisiaj zrobiłam test, żeby w sumie wykorzystać go.
A moim oczom ukazała się kreseczka 🤔 nie miałam już sisi, żeby sprawdzić na pinku. Nie za bardzo wiem co o tym myśleć, zaluje teraz ze nie zrobiłam akurat ten test 😏
Wydaje mi się, że wszystkie testy są podobnie wiarygodne w zakresie wyraźnych kresek :) facelle cieszy się złą sławą ale też no bez jaj, robiłam tysiac razy i raz miałam cień cienia, który nie okazal się ciążą. A to nie jest cień cienia tylko normalna krecha. Po cichu gratuluję :)

faktycznie ta kresa bardzo wyraźna jak na fejk... no ale ja nie ufam facelle, mnie też kiedyś oszukał. Ale nie aż tak :p nie możesz dziś zrobić jakiegoś innego, skoro beta dopiero jutro?

Wydaje mi się, że wszystkie testy są podobnie wiarygodne w zakresie wyraźnych kresek :) facelle cieszy się złą sławą ale też no bez jaj, robiłam tysiac razy i raz miałam cień cienia, który nie okazal się ciążą. A to nie jest cień cienia tylko normalna krecha. Po cichu gratuluję :)

Nie pamiętam kto więc nie oznaczę, ale ktoś miał takie mocne kreski na nim chyba w czerwcu i ciąży z tego nie było. Także ja byłabym ostrożna z gratulacjami :) po prostu. Wiadomo, że jak ciąża jest to pokazują też ciąże, no ale jak jej nie ma to często też ta kreska jest :D

U mnie dziś nawet na płytkowym pinku czysto, ale również lubią mieć kreskę testową - od razu mówię nie smutać, bo ja jestem max. 7dpo :p także była większa szansa na jednorożca niż na II kreskę :)

Nie pamiętam kto więc nie oznaczę, ale ktoś miał takie mocne kreski na nim chyba w czerwcu i ciąży z tego nie było. Także ja byłabym ostrożna z gratulacjami :) po prostu. Wiadomo, że jak ciąża jest to pokazują też ciąże, no ale jak jej nie ma to często też ta kreska jest :D

U mnie dziś nawet na płytkowym pinku czysto, ale również lubią mieć kreskę testową - od razu mówię nie smutać, bo ja jestem max. 7dpo :p także była większa szansa na jednorożca niż na II kreskę :)
Kurde, w sumie miedzy nami był 1 dzień różnicy w okresie, a ja jestem dziś weług kalendarza 3 dni po :D

faktycznie ta kresa bardzo wyraźna jak na fejk... no ale ja nie ufam facelle, mnie też kiedyś oszukał. Ale nie aż tak :p nie możesz dziś zrobić jakiegoś innego, skoro beta dopiero jutro?

Dzień dobry. Czy ktoś chciałby porozmawiać o bardzo wyraźnych kreskach, które "nie mogą być fejkiem" ? ;-)

:-( :(

U mnie nie wiadomo bo FLO uważa, że owu było w środę. A inny kalendarzyk że w poniedziałek.
I każda opcja jest możliwa bo w poniedziałek na usg pęcherzyk miał 21mm
no ja to w ogóle się nie będę wypowiadać, bo nic nie obserwowałam, testy owu robiłam kiedy mi się chciało i były białe, jedyne co to miałam óle podbrzusza we wtorek ale kij wi, czy to było powiązane z owulką. Więc nie mam pojecia :D ale będę się trzymać tego, że dziś 3dpo, raczej później owulki nie miałam niż ten piątek

reklama
Facelle najbardziej oszukują te strumieniowe. Na paskowych nigdy nie miałam fałszywej kreski. A robiłam je dużo.
Raz pokazała się kreska i to była naprawdę ciąża

Załączniki

• Screenshot_20210621_145939_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210621_145939_com.android.gallery3d.jpg
    550,8 KB · Wyświetleń: 97
Do góry