reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
A co do kliniki leczenia niepłodności
Jakie możecie polecić ?
Słyszałam dużo pozytywnych opinii o Reprofit klinika w Czechach
Witaj ,
Ja polecam Ci Pronatal Ostrava , za pierwszym razem nam się udało , super jest tam dr Holub mega empatyczny taki ciepły , wszyscy mówią po polsku nawet po angielsku .
Długo szukałam kliniki w Czechach ale się udało 🤰❤️

Cześć dziewczyny!
Jestem tutaj nowa. O ciąże staramy się z mężem od 1,5 roku. Wyniki nasienia są Ok. Moje hormony robione z rok temu też nie wskazywały na jakiś problem. Zmieniłam lekarza i okazało się, że owulacje występują dość późno 16-19 dc plus mam cienkie endometrium. Dostałam CLO i Estrofem jednak tego pierwszego nie można nigdzie dostać. Apteki nie posiadają tego leku, słyszałyście może kiedy znowu wróci do sprzedaży w Polsce?

Cześć dziewczyny!
Jestem tutaj nowa. O ciąże staramy się z mężem od 1,5 roku. Wyniki nasienia są Ok. Moje hormony robione z rok temu też nie wskazywały na jakiś problem. Zmieniłam lekarza i okazało się, że owulacje występują dość późno 16-19 dc plus mam cienkie endometrium. Dostałam CLO i Estrofem jednak tego pierwszego nie można nigdzie dostać. Apteki nie posiadają tego leku, słyszałyście może kiedy znowu wróci do sprzedaży w Polsce?
Podobno nieprędko. Poproś lekarza o zmianę na letrozol, tym bardziej jeśli masz problemy z cienkim endometrium.

Cześć dziewczyny!
Mnie na cienkie endo eksperymentalnie przepisali Tadalafil, ale pomógł. Endo ładnie rosło.

Cześć dziewczyny!
Jest straszny problem z CLO, niestety też muszę kupić i nigdzie go nie ma. Jestem podłamana bo on na mnie super działa a np lametta wcale ☹️

reklama
Czy któraś z Pań miała wysokie FSh i niskie AMH i zaszła w ciąże? U mnie FSH=15,1, AMH=0,43, 28 lat. Jest jakiś promyk nadziei na naturalne zapłodnienie czy jedynie in vitro?

Do góry