Owulacja
Fanka BB :)
Mając na uwadze wczoraj przytoczone badania, to to są chyba te same z których płynie (hehe) wniosek o tym, że Polki nie zachodzą w ciążę bo dużo pijąWszystko to wina Tuska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mając na uwadze wczoraj przytoczone badania, to to są chyba te same z których płynie (hehe) wniosek o tym, że Polki nie zachodzą w ciążę bo dużo pijąWszystko to wina Tuska
.Mając na uwadze wczoraj przytoczone badania, to to są chyba te same z których płynie (hehe) wniosek o tym, że Polki nie zachodzą w ciążę bo dużo piją
Mając na uwadze wczoraj przytoczone badania, to to są chyba te same z których płynie (hehe) wniosek o tym, że Polki nie zachodzą w ciążę bo dużo piją
To samo pomyślałam, ale się bałam napisać. Jestem za biedna na pozwyMoże to Kaczyński pod przykryciem
Wybronie pro bonoTo samo pomyślałam, ale się bałam napisać. Jestem za biedna na pozwy
Poznamy się w końcu i zobaczymyWybronie pro bono
Hejo, chodź na watek listopadowy! Tam teraz jesteśmy aktywneHej. Trochę o mnie. Mam 23 lata. Staram się o dziecko z narzeczonym ponad 2 lata. Najpierw u partnera 0% prawidłowych plemników po pół roku podnieśliśmy do 4%, lekarz mówi że u partnera jest w porządku. Ja biorę leki na hiperinsulinemie i hiperprolaktynemie. Mam predyspozycje do PCOS ale to jeszcze nie to bo nie spełniam wszystkich wymagać. Obecnie pierwszy cykl na Clostilbegyt, pierwszy test będę wykonywać 17.11 mam nadzieję że się uda
Hej. Już tam wstawiłam. Tutaj przez przypadek a nie wiem jak to usunąćHejo, chodź na watek listopadowy! Tam teraz jesteśmy aktywne