reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Kurcze. Trochę bym chciała a trochę teraz już boje się rozczarowania. Owu musiała być najpóźniej 4 lipca 🤯🤯
Jestem teraz taka niezdecydowana
Wrzucam bo widzę, ze twoja historia i tej dziewczyny są podobne, oby u Ciebie też byl sukces❤

Załączniki

• Screenshot_20220716-155957_Chrome.jpg
    Screenshot_20220716-155957_Chrome.jpg
    222,8 KB · Wyświetleń: 112
  • Screenshot_20220716-160017_Chrome.jpg
    Screenshot_20220716-160017_Chrome.jpg
    191,2 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Cześć wszystkim! Witam w 1dc i jednocześnie żegnam się z Wami i lipcowymi kreskami! Nie wiem, czy dociera do mnie to, że właściwie żegnam się również z naturalnymi staraniami... :oo:. Dotarłam do tego etapu, że pozostaje już tylko jedno rozwiązanie (IVF), i to cudowne mieć to jeszcze PRZED sobą - bo to oznacza, że jest jeszcze jakaś szansa. Przede mną więc jeszcze parę tygodni wiary i nadziei, po których albo będzie dobrze, albo przynajmniej będę wiedziała lepiej, jaka jest nasza sytuacja.
Życzę Wam wszystkim wspaniałych, prawdziwych ;-) dwóch kresek, super wzrastających bet i niezbyt długiego czekania! Wiem, że dla wielu z Was IVF wydaje się czymś niewyobrażalnym i być może smutnym... też kiedyś byłam na innym etapie ;-) Teraz traktuję to przede wszystkim jaką wspaniałą szansę, a nie tragedię niemożliwości naturalnego poczęcia. Za Was trzymam w każdym razie kciuki za to, by wszystko potoczyło się po Waszej myśli i zgodnie z Waszymi pragnieniami!
Będę Was podglądać z innych wątków;-)
Trzymam kciuki 🤞🤞 Gdy nadejdzie ten szczęśliwy dzień, napisz nam o tym.

Cześć wszystkim! Witam w 1dc i jednocześnie żegnam się z Wami i lipcowymi kreskami! Nie wiem, czy dociera do mnie to, że właściwie żegnam się również z naturalnymi staraniami... :oo:. Dotarłam do tego etapu, że pozostaje już tylko jedno rozwiązanie (IVF), i to cudowne mieć to jeszcze PRZED sobą - bo to oznacza, że jest jeszcze jakaś szansa. Przede mną więc jeszcze parę tygodni wiary i nadziei, po których albo będzie dobrze, albo przynajmniej będę wiedziała lepiej, jaka jest nasza sytuacja.
Życzę Wam wszystkim wspaniałych, prawdziwych ;-) dwóch kresek, super wzrastających bet i niezbyt długiego czekania! Wiem, że dla wielu z Was IVF wydaje się czymś niewyobrażalnym i być może smutnym... też kiedyś byłam na innym etapie ;-) Teraz traktuję to przede wszystkim jaką wspaniałą szansę, a nie tragedię niemożliwości naturalnego poczęcia. Za Was trzymam w każdym razie kciuki za to, by wszystko potoczyło się po Waszej myśli i zgodnie z Waszymi pragnieniami!
Będę Was podglądać z innych wątków;-)
Jestem całym sercem z Tobą ❤️. Trzymam mocno kciuki.
P.S. Też poznałam męża grubo po 30🤣.

A czy ty badałaś bhcg po poronieniu czy spadła do 0?
Może teraz ten wynik powyżej 2 a potem spadek to jeszcze pozostałość po poronieniu?
Nie badalam. 20 czerwca w dniu wypisu miałam betę albo 29 albo 39 więc nie wiem czy to pozostałość. No nie wnikam już i nie mam jak tego teraz sprawdzić 😃
Ale beta spadła po poronieniu, skoro była owulacja. A to potwierdziło dwóch lekarzy. Może po prostu w tym cyklu się nie udało.
Nie mówię, że nie jest mi przykro ale też owulacja wystąpiła wcześniej niż się spodziewałam i to pierwszy miesiąc starań, chociaż starania to ja miałam dopiero w planach, bo właśnie ta owulacja myślalam że będzie później

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki :) ja dziś ( na moje oko) jakieś 3/4 dpo. Ciągną mnie jajniki i zaczynaja bolec piersi ale aż się dziwie, ze dopiero teraz bo mam tak od dnia owulacji lub dzień po. No chyba, ze organizm mnie zawiódł i owulka była wczoraj ale wtedy to słabo trochę bo seksy były wtorek, sroda, czwartek. Wczoraj foszek poszedł i już nie było nic 🤣🤷‍♀️ Trochę się cykam bo w poniedziałek mam dentystę, niestety koniecznie na zabieg usunięcia 8 bo zaczęła się psuć nawet nie wiem kiedy i pobolewa :/ myślicie, zeby mówić, ze się staramy ? To zmieni jakoś leczenie ? Wiem, ze w ciąży nie jestem jeszcze póki co na pewno, ale i tak się obawiam, ze to zmniejszy sporo nasze szanse w tym cyklu :(

reklama
Witam dziewczynki :) ja dziś ( na moje oko) jakieś 3/4 dpo. Ciągną mnie jajniki i zaczynaja bolec piersi ale aż się dziwie, ze dopiero teraz bo mam tak od dnia owulacji lub dzień po. No chyba, ze organizm mnie zawiódł i owulka była wczoraj ale wtedy to słabo trochę bo seksy były wtorek, sroda, czwartek. Wczoraj foszek poszedł i już nie było nic 🤣🤷‍♀️ Trochę się cykam bo w poniedziałek mam dentystę, niestety koniecznie na zabieg usunięcia 8 bo zaczęła się psuć nawet nie wiem kiedy i pobolewa :/ myślicie, zeby mówić, ze się staramy ? To zmieni jakoś leczenie ? Wiem, ze w ciąży nie jestem jeszcze póki co na pewno, ale i tak się obawiam, ze to zmniejszy sporo nasze szanse w tym cyklu :(

To nie ma znaczenia, a bardzo ważne są zdrowe zęby

Do góry